Bungie: továbbra is a Destiny-n marad a hangsúly!

Tartalmilag a jövő a múltba nyúlást is magába foglalhatja.

Luke Smith, a Destiny dizájnrendezője a Bungie blogján beszélt arról, hogy a jövőben – ami számukra továbbra is a Destiny-re való koncentrálását takarja – az első részből is bukkanhatnak fel tartalmak, akár a Destiny 2-ben is: „[…] Őszintén köszönjük az Activisionnek, hogy segített a Destiny-t elhozni a játékosoknak, a High Moon Studiosnak a Forsakenen való közös munkáért, és a Vicarious Visionsnek, hogy segítettek egy Destiny-közösséget létrehozni PC-n, hogy együtt dolgoztak velünk a Warmindon, és azért is, mert a Destiny-s hattyúdalukon dolgoznak olyan tartalmakkal, ami a [cenzúrázott] szezonban fog megjelenni.

Rövid távon az Annual Pass-szal megígért tartalmak építését folytatjuk. Sokat tanultunk a Black Armory-ból, amit a jövőbeli megjelenések során alkalmazni fogunk – a tartalmak megjelenésének legelejét szeretnénk, ha aközben jobban összetartana a játékostáborunk. A Black Armoryban az első forge Power-igényét túl magasra tettük, ami azt jelentette, hogy nem volt jó lehetőség beugrani az új tartalmakba. Meg szeretnénk találni a középutat az új tartalmak között (amit sokan játszhatnak) és az aspiráló tartalmak között (ezek felé tartanának a játékosok). A következő szezonok során felfedezünk pár felzárkózáshoz használt játékmechanikát,” írja a blog.

A Bungie amúgy hosszú távon elkötelezett a Destiny iránt. Visszatérünk Luke Smith blogposztjához: „Hosszú távon a Bungie elkötelezett a Destiny iránt. Megalkottuk az univerzumát, és teljes mértékben a mi kezünkben van a jövője. A csapat jelentős része keményen dolgozik a jövőbeli élményeken, ellenfeleken, és a 2014 óta építgetett Guardian karaktereddel való játékon. Amikor előre nézek és a Destiny-re gondolok, egy fényes jövőt látok úgy, hogy az emlékezetes múltjából gyökerezik az egész. Nem minden veszett oda az idő sötét szegleteiben. Azon gondolkodunk, hogy milyen lehet valóban függetlennek lenni, hogy milyen saját magunktól kiadni játékokat, és, ami a legfontosabb, hogy milyen lehet a játékosainknak a Destiny jövője.”

Szóval a Bungie, miután kilépett az Activision Blizzardtól, továbbra is a Destiny-re koncentrál. Emiatt esélyes, hogy a Destiny 3 2020-ban jelenhet meg, és emiatt már esélyes egy next-gen változat.

Forrás: WCCFTechWCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu