Menu

Idejekorán eltávozott volna a Capcomtól Devil May Cry 5 rendezője! [VIDEO]

Dante Devil May Cry 5-ös, angol szinkronhangja szerint Hideaki Itsuno már tervezte, hogy elhagyja a Capcom céget.

Reuben Langdon neve sokaknak biztosan nem mond semmit, ezért gyorsan hozzátesszük, hogy ő Dante hangja a Devil May Cry 3-4-5-ben. (A DmC: Devil May Cry esetében más öltötte magára a szerepet). Ő a Top Bounty Huntersnek adott videóinterjújában árulta el Hideaki Itsuno terveit.

Lényegében nem tetszett neki az irányváltás, amit a franchise a DmC-vel felvett. A megjelenés után „készen is állt maga mögött hagyni a Capcomot”. „Szerintem benyújtotta a lemondását, ekkor pedig azt mondták neki, hogy várj, értékes vagy, nem szeretnénk, ha elmennél. Mivel tudnánk itt tartani?”, mondta Langdon. Még ezt is hozzátette: Itsuno kívánságlistáján egy új Devil May Cry cím is volt, amit ő szeretett volna irányítani. (Ezt ugye megkapta.)

„Le a kalappal előtte, hogy felállt [a DmC után], és a Capcom előtt is, mert mindent beleadtak. Szó szerint mindent megadtak neki, amit kért és akart ehhez a játékhoz, és ez kifizetődik,” tette hozzá Langdon.

A Devil May Cry 5 rendezője meghálálta a Capcom bizalmát…

Szóval nem sokon múlt, hogy a Devil May Cry 5 ne készüljön el. Szerencsére a Capcom meghallgatta Itsunót, aki meghálálta a bele fektetett bizalmat…

Tesztünket a Devil May Cry 5-ről itt olvashatod. A tesztben kihangsúlyoztuk, hogy “nem minden Kánaán például a megjelenítés terén. A környezet kidolgozása közel sem annyira kreatív, eredeti és látványos, mint például a DMC: Devil May Cry-ban, a nem hivatalos 2012-es rebootban. Végsősoron a Devil May Cry 5 igazán a rajongóknak készült, nem egy reboot és az új gamerek is jól fognak szórakozni vele. Senki sem veszik el majd a sztoriban, a harc minden pillanatát kiélvezheti majd. Mi is nagyon elvoltunk vele, de jobb lett volna egy kicsit nagyobb kihívás a játék első felében.

Jó lett volna nagyobb változatosság és kreativitás a környezet kidolgozása terén is, ha már egyébként ez a harcról bőségesen elmondható.” Összességében azért elégedettek voltunk a DMC 5-tel, amely nálunk 8.3-as pontszámot kapott.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu