Idejekorán eltávozott volna a Capcomtól Devil May Cry 5 rendezője! [VIDEO]

Dante Devil May Cry 5-ös, angol szinkronhangja szerint Hideaki Itsuno már tervezte, hogy elhagyja a Capcom céget.

Reuben Langdon neve sokaknak biztosan nem mond semmit, ezért gyorsan hozzátesszük, hogy ő Dante hangja a Devil May Cry 3-4-5-ben. (A DmC: Devil May Cry esetében más öltötte magára a szerepet). Ő a Top Bounty Huntersnek adott videóinterjújában árulta el Hideaki Itsuno terveit.

Lényegében nem tetszett neki az irányváltás, amit a franchise a DmC-vel felvett. A megjelenés után „készen is állt maga mögött hagyni a Capcomot”. „Szerintem benyújtotta a lemondását, ekkor pedig azt mondták neki, hogy várj, értékes vagy, nem szeretnénk, ha elmennél. Mivel tudnánk itt tartani?”, mondta Langdon. Még ezt is hozzátette: Itsuno kívánságlistáján egy új Devil May Cry cím is volt, amit ő szeretett volna irányítani. (Ezt ugye megkapta.)

„Le a kalappal előtte, hogy felállt [a DmC után], és a Capcom előtt is, mert mindent beleadtak. Szó szerint mindent megadtak neki, amit kért és akart ehhez a játékhoz, és ez kifizetődik,” tette hozzá Langdon.

A Devil May Cry 5 rendezője meghálálta a Capcom bizalmát…

Szóval nem sokon múlt, hogy a Devil May Cry 5 ne készüljön el. Szerencsére a Capcom meghallgatta Itsunót, aki meghálálta a bele fektetett bizalmat…

Tesztünket a Devil May Cry 5-ről itt olvashatod. A tesztben kihangsúlyoztuk, hogy „nem minden Kánaán például a megjelenítés terén. A környezet kidolgozása közel sem annyira kreatív, eredeti és látványos, mint például a DMC: Devil May Cry-ban, a nem hivatalos 2012-es rebootban. Végsősoron a Devil May Cry 5 igazán a rajongóknak készült, nem egy reboot és az új gamerek is jól fognak szórakozni vele. Senki sem veszik el majd a sztoriban, a harc minden pillanatát kiélvezheti majd. Mi is nagyon elvoltunk vele, de jobb lett volna egy kicsit nagyobb kihívás a játék első felében.

Jó lett volna nagyobb változatosság és kreativitás a környezet kidolgozása terén is, ha már egyébként ez a harcról bőségesen elmondható.” Összességében azért elégedettek voltunk a DMC 5-tel, amely nálunk 8.3-as pontszámot kapott.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu