Watch Dogs 3: egyre nagyobb az esély Londonra!

A Kotakunak író Jason Schreier megerősítette, hogy a hármas számú „őrkutyák” helyszíne London lesz.

Schreier nem csak erről írt – az Assassin’s Creed következő felvonásáról is úgy véli, hogy az a vikingekről fog szólni, ami igazán bátor lépés lehet a Ubisofttól, de kérdéses az még, hogy ez az Origins-hez és az Odyssey-hez hogyan lesz köthető, ha a múltbéli trilógiára gondolunk… mindegy, mindenesetre a Watch Dogs 3-ról egyre erősebben állíthatjuk, hogy Londonban fog játszódni. (Igaz, egy korábbi pletyka pedig arról szólt az Assassin’s Creeddel kapcsolatban, hogy római kalandról lesz szó. Hát… nehéz hinni a pletykáknak. Szerintünk a római kaland lesz a megoldás, de majd meglátjuk.)

Régebben már egy tweetben is utalt erre, és egy névtelen poszt is erről beszélt korábban. A Watch Dogs 3-ról azok a pletykák járnak, hogy 2020-ban fog megjelenni, így a next-gen masinákra (is?) készülhet a londoni kaland, amiben a hackelés, továbbá a közelharc is nagyobb szerepet fog kapni az eddigi felvonásokhoz képest.

Nem mernénk tippelni arra, hogy a Watch Dogs 3 cross-gen játék lesz-e, de mivel az első rész esetében is azt láttuk 2014 tavaszán (egy nagyon laza fél éves késés után, mi az…?), hogy a PlayStation 4 és az Xbox One mellett a PlayStation 3 és az Xbox 360 is megkapta a chicagói hackerkedést, a történelem megismételheti önmagát, ahogy a Destiny 3 esetében is bekövetkezhet ez. (Ugyanaz a sztori a Bungie franchise-ával – erről tegnap volt szó.)

Marad a bejelentés az E3-ra? Nagy eséllyel igen. De 2019-ben ejtik-e meg, vagy sem?

Forrás: PCGamesN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu