A hardcore játékosokat fogja megcélozni a Destiny 3? [VIDEO]

A Destiny, ami ugye a Bungie licensze maradt az Activision Blizzarddal való szakítás után, keményíthet a következő részével.

AnonTheNine egy olyan szivárogtató, aki a Destiny 2 során megbízható volt – és most a folytatással kapcsolatban van pár gondolata. Lássuk is, hogy mit írt: „A Destiny 3 célja mindenekelőtt az, hogy a hardcore közönséget szólítsa meg. Ez a játék állítólag jóval nehezebb lesz az elődjeinél, és igazán arra fog koncentrálni, hogy miként játszik a franchise hardcore közönsége. A Destiny 3 terveiben több RPG elem is lesz a korábbi játékokhoz képest.”

Ezzel tehát folytatódhat az, amit a Destiny 2 2018 őszén elkezdett a Forsakennel, de nem nagyon tudott véghez vinni az alapjáték miatt – de ez még nem minden! Az illető még azt is hozzátette, hogy ez a játék a következő generációs PlayStationre (PlayStation 5?) és Xboxra (Xbox Scarlett?) fog megjelenni, mégpedig 2020 folyamán! A bökkenő az, hogy nem tudjuk, hogy cross-gen cím lesz-e, ahogy az első is volt, így kérdéses, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One is megkaphatja-e a Destiny 3-at, ahogy anno a PS3 és az X360 is az első részt 2014-ben. (A PC-ről nem esett egy szó sem…)

Persze itt gyorsan megemlítenénk, hogy ezek egyáltalán nem hivatalos információk, úgyhogy ne gondoljuk száz százalékosan megerősítettnek. Kérdées lesz látni, hogy tényleg kemény játék lesz-e a Destiny 3, és ha igen, akkor mekkora sikere lesz…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu