Túl nehéz a Sekiro? Ezzel a PC-s moddal könnyíthetsz rajta…

A PC-s mod az FPS-limitet is kiszedi és a 21:9-es felbontást is belerakja a játékba.

Miközben internet-szerte folyik arról a vita, hogy a FromSoftware játékaiba kellene-e egy olyan nehézségi szint beállítása, amelytől egy átlagos játékos nem kap idegösszeroppanást, addig egy PC-s rajongó eldöntötte ezt a kérdést. Olyan modot készített, amely az „easy mode”-ot bekapcsolja a Sekiro: Shadow Die Twice-ban, amely egy a Souls-sorozat készítőinek újabb nagyszerű és igen nehéz játéka.

Hogyan működik ez a mod? A lényeg, hogy az uberhalit csökkenti a főszereplő sebességét („relax, mate!”), illetve az őt körülvevő veszélyekét (katonák, szörnyek stb.) egyaránt, így nincs már szükségünk fejlődésben lévő japán tinédzserek kobrareflexére ahhoz, hogy győzedelmeskedjünk. (Azért azt gyorsan hozzáteszem, hogy az „egyszerű” ellenfeléknél, tehát a szamuráj katonáknál, vagy mezei szörnyeknél a lopakodásnak hála semmi szükség modra, velük hátba szúrással, meg egyéb trükkökkel így is könnyen le tudunk számolni, a gond leginkább a boss-okkal van. – BadSector)

Az „ízimódot” leszámítva az FPS limitet is kikapcsolhatjuk a moddal, tehát akinek jobb PC-je van, a megszabadulhat a konzol korlátjaitól. Emellett a 21:9-es monitor tulajdonosoknak is kedveskedni akart a mod készítője, ugyanis ezt is támogatja a kis szoftvere.

A Sekiro: Shadow Die Twice tesztjét itt olvashatjátok, a modot pedig itt tölthetitek le.

Forrás: Nexusmod

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu