Death Stranding: új, extrém hosszú trailerrel készül Hideo Kojima?

A Death Stranding már-már olyan mint a videojátékok között a jeti: vannak, akik látták, de a legtöbben nem (leszámítva a nyilvános trailereket ugyebár).

Hideo Kojima, a japán zseni a Twitteren közzétett egy képet, amin az látható, hogy bal oldalt a játék logója tűnik fel, a jobb szélen pedig a videóvágó alkalmazást látjuk működésben. Később kivágta a videó hosszát a képernyőről, ami azért gyanús.

De itt az eredeti kép, amit innen vettünk át. A tweet egy igencsak jogos kérdést tesz fel, amit lefordítunk: „Miért került az idő levágásra a bal oldalon?” Azon a bal oldalon, ahol azt láthatjuk, hogy nyolc perc és tizenkét másodperc a feltüntetett hossz. Az pedig nem valami rövid, lazán összenyesett videó, ami törődés és szeretet nélkül készült.

Ne feledjük, hogy a Sony a 2019-es E3-at kihagyja (a 2018-as fura volt, ahogy átszállítgatták innen oda a nézőket – a 2017-es korrektebbnek tűnt…), így Hideo Kojima nem oda szánja ezt a trailert, amiről már a Tribeca filmfesztiválon is beszélt (ott több részletet is elárult, amiről mi is beszámoltunk korábban…), hanem nagy eséllyel a Sony E3-helyettesítő State of Play műsorára készül már ezzel a monstre hosszúságú videóval.

Mi pedig nem nagyon mernénk fogadni arra, hogy a Death Stranding végre megjelenési dátumot kapna a videó legvégén. Az egyszerűen kizártnak tűnik az eddigi majdnem teljes titkolózás után. Csak annyi a konkrét jelenleg, hogy a Death Strandinget csak alig páran láthatták működésben, és PlayStation 4-re fog megjelenni valamikor. Talán az idei év folyamán. Talán next-gen cím is lesz. Talán nem.

Akkor már csak az a kérdés, hogy a State of Play mikor is kerül megrendezésre? Nekünk május vége tűnik reálisnak, és ekkor valószínűleg a másik gyanús alak, a The Last of Us Part II is fel fog tűnni az interneten figyelemmel követhető közvetítés során.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu