Furcsa klónt ad ki a Tencent a PUBG helyett Kínában

Az örökre kitiltott PUBG-nak egyfajta vicces megvalósítása megőrzi a PUBG-ben elért szintet is.

A Reuters hírügynökség írt arról, hogy Tencent furcsa módon tölti ki az űrt, amelyet a betiltott PUBG hagyott maga után a kínai gamerek szívében. Egész konkrétan az igen röhejes Game For Peace című alkotásról van szó, amelyben PlayerUnknown’s Battlegrounds hagyományos fegyverei helyet paintballal kell érvényesülnünk.

Ahogy az eredeti cikkben olvashatjuk, miután hónapokon keresztül képtelenség volt elérni a kínai hatóságtól, hogy a Tencentnek végre engedélyezzék, hogy az országban a PUBG megjelenjen, végül a játékot örökre betiltották. Éppen ezért keresett valamilyen alternatív megoldást a Tencent és a „békesebb” Game For Peace névre elkeresztelt, a PUBG-re feltűnően hasonlító játékot dobták piacra. A kiadó azzal jellemezte a játékot, hogy azoknak a „kék ég harcosainak” állít emléket, akik „megvédik a mi országunk egét”: a Kínai Air Force-nak.

Ami külön érdekesség még, hogy a Game For Peace megőrzi a PUBG-ben megszerzett szinteket. Ezen kívül a PUBG rajongói még olyan helyszíneken is járhatnak, melyek feltűnően hasonlítanak a PUBG pályáira.

FORRÁS: Reuters

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu