Tony Todd visszatér az új Kampókéz filmben! [VIDEO]

MOZI HÍREK – „…Kampókéz, Kampókéz…”

Hivatalos: Tony Todd, a híres horrorfilm, a Clive Barker által írt Kampókéz címszereplője visszatér, az élőhalott rémről szóló új filmben. Mint ahogy januárban is írtunk róla ez volt az egyik legnagyobb kérdőjel a horrorfilmek rajongói körében, mivel arról lehetett tudni, hogy készül egy újabb Kampókéz film. A filmet egyébként egy másik, nem kisebb legenda rendezi majd, mint Jordan Peele, a Tűnj el! és a Mi  rendezője. Nagyon sok fan úgy gondoltad, hogy Todd nélkül ez a film nem lenne az igazi, úgy tűnik, a vágyuk most teljesült – ahogy Toddé is, aki ő maga is nagyon szerette volna eljátszani ismét a szerepet.

Tony Todd a 1992-ben játszotta el Kampókéz főszerepét és nemrég járt a New Yorkban rendezett Nickel City Conon. Egy interjúban arról beszélt, hogy Jordan Peele megkereste és egész biztosan szerepelni fog majd a Kampókéz filmben. Hogy pontosan milyen szinten játszik majd benne, azt még nem tudjuk, de nyilván nem csak egy kameó erejéig jön vissza.

„Egyszer csak jött egy telefonhívás a semmiből, Jordan Peele-től.” – mesélte a veterán színész. „A szerződésre még várni kell, de azt mondta, hogy „tapsra méltó” pillanataim lesznek a filmben. Igen, pontosan így fogalmazott. Akármilyen szerepet is kapok majd, egész biztosan az eredeti filmre irányítja majd a figyelmet.”

Ez mindenképpen jó hír a horrorfilmek rajongóinak. Annyit azért tudni kell, hogy maga Kampókéz nem Todd lesz, hiszen ezt a szerepet az Aquamanből is ismerős Abdul-Mateen kapja meg. Hogy Todd akkor mégis mennyi ideig és hogyan szerepel majd a filmben, még nem világos, talán „átadja majd a fáklyát” egy fiatalabb, szintén elátkozott Kampókéznek.

Egyelőre annyit tudni az új filmről, hogy egy Chicagóban élő férfiról szól, aki a híres városi legenda után kezd kutatni. Ezáltal a régi, baljós városi részhez kerül, és amikor el kezd nyomozni, az emberek hullani kezdenek, mint a legyek. Hogy mennyire működik majd az új film, Clive Barker nélkül, azt 2020, június 12-én megtudjuk, amikor a mozikba kerül.

FORRÁS: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu