Kampókéz remake: visszatérne Tony Todd?

MOZI HÍREK – Az eredeti filmben a rémet alakító színész és részt szeretne venni benne.

Tony Todd alakította a híres Kampókéz című horrorban a címszereplőt és most a Jordan Peele prodcuer által készített filmben aktívan részt is szeretne venni. Pedig Todd nem mindig rajongott az ötletért, hogy remake készül a filmből: amikor megkérdezték, hogy mi a véleménye a projektről, akkor bevallotta, hogy vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatban, most azonban úgy tűnik, hogy megváltoztatta a véleményét. Todd egyébként nem csak az első Kampókézben szerepelt, de a két másik folytatásban is és a Bloody Disgustingnak adott interjúban fejezte ki óhaját, hogy Nia Dacoste által rendezett új filmben is részt szeretne venni.

„Ilyen, vagy olyan módon, de benne akarok lenni a projektben. Ez csak természetes! Én is segítettem abban, hogy ezt a karaktert életre keltsük. Biztos vagyok benne, hogy ha Boris Karloffot (Frankensteint alakította – a szerk.) megkérdezték volna a saját karakterével kapcsolatban, ugyanezt válaszolta volna.”

A Kampókéz című film 1992-ben készült a híres horroríró, rendező és az Undying című játék történetének írója: Clive Barker novellája alapján. A sztori egy volt egyetemista nőről szól, aki a férjével együtt Chicagoban él és a posztgraduális tézisét írja, amely helyi városi legendákról szól. A projekt révén talál rá Kampókéz legendájára, aki egy afroamerikai művész szelleme, és egy rabszolga fia, és akit a 18. században gyilkoltak meg. A film nagy sikert aratott és mind a mai napig a top horrorfilmek között emlegetik, a Rotten Tomatoes site-on jelenleg a 73%-on van.

Tony Todd, az eredeti filmben Kampókezet alakító színész persze jobban ismeri a karaktert, mint bárki más, de még nem sikerült Jordan Peele producerrel beszélnie, akinek többek között a Tűnj el! című film rendezését is köszönhetjük. Todd nagyon reménykedik, hogy bekerülhet a projektbe, lévén a forgatás még nem kezdődött el és legjobb ismeretei szerint csak idén jóval később indul csak el.

Todd egyébként elismeri, hogy a két második Kampókéz film fényévekkel gyengébb volt, mint az első, viszont meggyőződése, hogy Jordan Peele producerként ismét életet lehet majd a franchise-ba.

Forrás: Bloody Disgusting

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu