Star Wars Jedi: Fallen Order 15 perces gameplay video! [VIDEO]

Időlassítással és erőhasználattal magunkhoz rántva a birodalmi gárdistákkal a saját lövéseikkel ölhetjük meg őket.

Jelenleg is tart az EA Play rendezvény, amely az E3 2019-hez kötődik, amelynek keretében egy igen komoly, 15 perces gameplayt láthattunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderből. Most először csodálhattuk meg a játékmenetet, hiszen eddig csak trailereket láthattunk.

A videóban a főszereplő karakterek irányítását, mozgását és Erőhasználathoz kötődő képességeit is megcsodálhattuk. A játék jellegében sok vonást átvesz olyan ismert játékok franchise-okból, mint az Assassin’s Creed, Uncharted, Tomb Raider és a régi Star Wars tps-ek és bár igazán forradalmi megoldásokat nem láttunk, azért az lehetőség igencsak ott van a szeren, ahogy időlassítással kombinálva, a lézerpisztoly lövedék megállítva, a birodalmi gárdistákat elé ránthatjuk és a saját lövésével ölhetjük meg.

Kalandjaink során a hátunkon lévő mobilis kisrobotot bármikor megkérhetjük, hogy ajtók elektromos zárjait törje fel, falakat mozdítson el a megfelelő kapcsolót elérve, illetve más módon is folyamatosan segítse hősünket.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik a boltokba, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Részletes előzetesünket eddigi információk alapján itt olvashatjátok. 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu