[E3 2019] The Sims 4: itt az Island Living trailer [VIDEO]

Az EA életszimulátorában simseink a trópusi világ paradicsomát élvezhetik sportolással, történetekkel és sokféle beállítható lehetőséggel.

A tegnapi napon, az EA E3-hoz kötődő bemutatóján: az EA Play rendezvényen láthattuk az Island Livinget, a 2014-s The Sims 4 legújabb DLC-jét. A trópusi témához kötődően vízbe csobbanhatunk, sokféleképpen alakíthatjuk simsünk külsejét tengerparti hacukákkal és mindenféle vízisportos aktivitásban is részt vehetünk.

A kiegészítő egy Sulani nevű régióban helyeződik el. Az új aktivitások között megtalálható az úszás (vicces, hogy eddig nem tudtunk úszni), a búvárkodás, vagy a vízimotorozás, de homokvárakat is építhetünk, sőt szirénekké is válhatunk. Új munkát is kaphatunk: akár David Hasselhoff nyomdokaiba lépve vizimentők is lehetünk, illetve a tengerpartot a szeméttől is megtisztíthatjuk. Emellett a sziget múltjáról is sok mindent megtudhatunk, grill-partikat rendezhetünk delfinekkel játszhatunk és még sokféle más élmény vár ránk.

Nem csak a karaktereken, de a szigeten is láthatjuk a látványos fejlődést. A vizet és az erdőt tisztán tarthatjuk, ügyelve virágok borította zöldterületekre.

Ugyanakkor állandóan tartanunk kell egy, a szigeten lévő vulkán kitörésétől, amelyek kőomlás és lávaömlés közepette láthatunk. A sziget ősrégi szellemei időnként meglátogatnak minket, hogy ellenőrizzék, miképp boldogulunk és túlvilági erejüknek köszönhetően megváltoztathatják a vizek és a föld állapotát.

A korábbi Sims részek közül a legjobbik, a The Sims 2 kritikáját itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu