A Wicked Tale: ezt sem így mesélték neked! Horrorfilmek klasszikus mesekarakterekből a Walking Dead producereitől!

MOZI HÍREK – Egy megosztott univerzumban, klasszikus mesék karaktereit láthatjuk majd, horrorfilmes körítéssel A Wicked Tale-ben.

Manapság rendkívül divatosak a megosztott univerzumok, ahol több világból gyűlnek össze egyetlen filmben, vagy filmsorozatban a különféle karakterek. Végsősoron, ha belegondolunk, a szuperhősfilmek is nagyjából ezen a gondolatmeneten alapulnak. A Circle of Confusion produkciós cég, amelyik Walking Dead és  Fear the Walking Dead sorozatokat készítette, most a mesék világának jól ismert figuráiból készít több horrorfilmet is.

A legelső film címe a sorozatban A Wicked Tale lesz és a Jancsi és Juliska modern horror megvalósítása számíthatunk. A filmet forgatókönyvét Pay és Dan Kay írják majd, akik a The Ghost, vagy az AZ forgatókönyvein is dolgoztak. A történet két kollégiumi diákról szól, akik valami borzalmasra lelnek a helyi erdőben, miután egy másik tanulóval való súlyos konfliktusuk emberáldozatba kerül.

Az AMC The Walking Deadjén, és sikeres spin-offja, a Fear the Walking Deaden kívül a két szerzőpáros már olyan Netflix filmeken is dolgozott, mint a Rim of the World.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu