Nem kér a gépkarabélyból a Hang nélkül alkotója

MOZI HÍREK – Nagyot szólt tavaly a Hang nélkül című thriller, amelyben hang után tájékozódó vérengző földönkívüliek üldöztek egy családot. John Krasinski, a film rendezője és főszereplője a folytatáson dolgozik, bár kezdben voltak kételyei azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e ilyen projektbe belevágni. Attól tartott, hogy a kis költésvetésű thriller után a Paramount stúdió nagyszabású akciófilmmel fog előrukkolni az eredeti koncepcióra alapozva. „Nem akarom, hogy 400 ember harcoljon gépkarabéllyal a szörnyek ellen – nyilatkozta a színész-rendező. – Elég egy kis ötlet, ami köré föl lehet építeni egy épkézláb történetet, ahogyan az első rész esetében történt.”

A kis ötlet megvan, a filmet már forgatják, de a cselekményről nem sokat lehet tudni. Az biztos, hogy visszatérnek az eredeti szereplők, élen Emily Blunttal, aki az életben is Krasinski felesége, nemcsak a filmben. Maga Krasinski nem szerepel a folytatásban, csak a forgatókönyvet jegyzi és megint ő a rendező.

Filmkritikánkat a Hang nélkül című filmről itt olvashatjátok el.

(A Quiet Place II – hazai bemutató: 2020. március 26.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu