Hayley Atwell, a Marvel-filmek sztárja is csatlakozott a Mission Impossible csapatához

MOZI HÍREK – A Peggy Cartert (Amerika kapitány nagy szerelmét) alakító színésznő, Hayley Atwell a Tom Cruise nevével fémjelzett sorozatban is ügynöknőt alakít.

Egészen különleges forgatása lesz a Mission: Impossible 7. és 8. részeinek, lévén az 57 éves Tom Cruise főszereplésével készülő új részeket egyszerre forgatják majd. Bizony, az akciófilmsztár most már tényleg benne van a korban, talán ezért is akarják „kipasszírozni” a franchise-ból, amit még lehet. Christopher McQuarrie rendező némileg frissíteni akarta a gárdát, ezért új színészeket és színésznőket keres az új filmekhez. Első kiválasztottja a Marvel filmek, Steve Rogers (Amerikai kapitány), meg egyébként a nehézbombázó hölgyek rajongóinak is egyaránt nagy favorit lehet, lévén a Peggy Cartert alakító Hayley Atwellről van szó.

Mindezt a rendező igencsak viccesen jelentette be Instagramon, ahol a színésznő képét posztolta ki a filmek jól ismert „a küldetése, amennyiben elfogadja” szövegével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@wellhayley Should you choose to accept…

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

Mit tippeltek, Hayley Atwell mit válaszolt? Természetesen elvállalta a küldetést, de azért is hozzátette, hogy „ő nem az a szabálykövető típus”. Hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudhatjuk, de talán arra lehet gondolni, hogy esetleg ő játssza majd el a következő epizód főgonoszát, ami – mint minden akciófilmsorozatban – a Mission Impossible-ban is erősen „fogyóeszköz”. Hogy a hölgy csak a hetedik, vagy a nyolcadik filmben is szerepel-e, azt még tudni.

A hetedik Mission: Impossible-filmjeire viszont sajnos még jó sokat kell várni: 2021. július 23-án, a nyolcadik pedig 2022. augusztus 5-én fut be a mozikba, úgy a rajongóknak addig meg kell elégedniük az előző részek újranézésével.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu