Call of Duty: Warzone: kiszivárgott minden információ az ingyenes battle royale-ról! [VIDEO]

Már nem is kell sokáig várnunk és játszhatunk is a rendkívül ambiciózus Call of Duty: Warzone-nal.

Volt már egy battle royale játék a Call of Duty IV: Black Ops Blackout módjában, azonban abban még csak jóval kevesebben vehettek részt és természetesen maga a CoD IV sem volt ingyenes. Most viszont egy véletlenül idő előtt élesített reklámból derült ki gyakorlatilag minden részlet a Call of Duty: Warzone-ra keresztelt, ingyenes spin-offról, sőt, még egy gameplay videót is láthatunk belőle megtekinthettek a szöveg alatt – reméljük ez a videó már megmarad.

Az első és legfontosabb információ, hogy nem a Modern Warfare játékmódjáról van szó, hanem teljesen különálló, free-to-play módban kerül majd piacra a kiadó a játék, amely annak rendje és módja szerint mikrotranzakciók garmadával lesz tele. Nem fog majd hiányozni a cross-platform mód sem, amelyet már a tavalyi COD-ban is kipróbálhattunk: itt is megküzdhetnek egymással a PlayStation 4-es, PC-s, és Xbox One-os gamerek.

Rekordot szeretnének elérni a készítők a játékosok mennyiségével is: megjelenéskor nem a megszokott 100, hanem akár 150 fő is vadászhat egymás bőrére a győzelemért, sőt, állítólag később ez nagy eséllyel 200-ra emelkedik majd. Egyedül, duó, illetve trió módokban, kétféle, illetve egyelőre nem ismert szabályrendszerben lehet majd az öldöklésben részt venni. Bár csak egyetlen térképet kapunk, de a Call of Duty-veteránoknak rengeteg elem ismerős lehet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu