Judas: ismét jelet adott magáról a Rockstar titokzatos projektje

A Judas-t legutóbb négy éve hallottunk, de most ismét felbukkant Júdás. Kérdés, hogy van-e valami a név mögött, vagy ez sem egy létező alkotás. (Most már talán az Agent sem az, mert arról sem nagyon hallani…)

Az egyetlen hivatalosnak mondható kép a Judasról lent látható. A Rockstar és a Take-Two Interactive pedig ismét regisztrálta a védjegyeket ehhez a névhez az Egyesült Államokban. Először még 2016. április 22-én regisztrálták ezt a nevet (itt és itt láthatjuk is), de most a páros május 11-én megismételte ezt a műveletet (itt és itt láthatjuk). A Take-Two az első, 2016-os regisztrációt többször is meghosszabbította, egészen tavaly novemberig, úgyhogy talán nem lehet véletlen az egész. Az új regisztráció is ugyanúgy termékekre, szolgáltatásokra vonatkozik, így ez a jellemzés lefedi a videojátékokat, filmeket is.

Ha itt beütjük a keresőbe a www.judasthegame.com weboldalt, akkor láthatjuk, hogy a MarkMonitor, egy brandvédelemmel foglalkozó ügynökség regisztrálta már ezt a domaint. Ez sem véletlen: a Rockstar weboldalának regisztrációja mögött is a MarkMonitor áll. De kb. ennyit tudni a titokzatos Júdásról, ugyanis a Take-Two soha nem beszélt erről a játékról! Lehet, hogy Júdás egy áruló, pont úgy, ahogy a Bibliában is… de azért gyanúsnak tűnik az időzítés: a Take-Two ugyanis pont a mai nap fogja közölni a pénzügyi jelentését (így lehet készülni arra, hogy örömmel bemondják a GTA Online-ból származó pénzben való dúskálást…).

Persze ne feledjük, hogy a védjegyek regisztrációja nem mindig vezet bejelentésekhez és létező játékokhoz. Az Activision Blizzard esetében ugyanis van ilyesmi, hogy Call of Duty: Space Warfare vagy Call of Duty: Secret Warfare. Ilyesmi meg nem létezik. (Olyan pedig talán fog, hogy Call of Duty: Black Ops: Cold War – ez lehet az idei CoD neve!)

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója azt mondta még februárban (az előző negyedéves pénzügyi jelentésük során), hogy a kiadó játékmegjelenésekkel kapcsolatos menetrendje az eddigi legnagyobb és legváltozatosabb lesz új IP-kkel és folytatásokkal, de ebben lehetnek változások is (a tervben levő játékok közül lehet olyan, ami nem jelenik meg, és cserébe lehet olyan, ami nincs a tervben, de mégis a boltokba jut).

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu