Obi-Wan Kenobi-sorozat: maga Ewan McGregor árult el egy érdekes új részletet! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Trainspotting, a Moulin Rouge és a Doktor Álom hőse, illetve a Star Wars-filmek fiatalabb Obi-Wan Kenobi-színésze, Ewan McGregor adott home office-ban interjút sok mindenről – többek között az új Obi-Wan Disney Plus-os tévésorozatról is.

Ewan McGregor, a jóvágású, sármos, egyszerre közvetlen és laza, örökké kisfiús mosolyú skót filmsztár már nagyon sok filmben szerepelt, igen változatos szerepekben is nagy sikerrel, de a legtöbben még mindig két szerepére emlékeznek a legjobban: a heroinaddikt Rentonéra a Trainspottingban és a fiatal(abb) Obi-Wanéra a második Star Wars trilógiában. Utóbbi karakterről készít egy tévésorozat a Disney Plus és a Star Wars, illetve a sztár rajongói egyaránt tűkön ülnek már, hogy végre több információ kiszivárogjon erről az alkotásról. Eddig mindössze annyit tudtunk erről, hogy egy vadonatúj történetről van szó, hogy a Sith-ek bosszúja és az Új Remény (az első, 77-es film) között játszódik majd.

McGregor most annyit árult el, hogy a sorozat készítői pontosan ugyanazt a technológiát használják majd fel, mint a nagy sikerű, The Mandalorian című sorozatban.

„Sokat nem árulhatok el, tényleg. Ez lesz az első kis információ. Próbálok emlékezni rá, hogy hány éves voltam, amikor az első filmet forgattuk, valamikor a kilencvenes évek közepe-vége felé lehetett. Most sokkal jobban fogom élvezni az egészet. Kék és zöld hátterekkel forgattunk stúdiókban és nehéz volt akkor beleélni magam, de manapság annyit változott már a forgatási technológia, szóval, amit látni fognak a nézők, ugyanaz lesz, mint amit mi is, színészek a felvételek során.

Nem tudom, hogy látta-e a The Mandalorian kulisszatitkait, de ők ezt az elképesztően háttértechnológiát használják. Nem tudom, hogyan működik, egészen döbbenetes. Szóval, amikor ott állsz egy hófödte hegycsúcson és körbe nézel, akkor tényleg a helyszínt látod magad körül. Sokkal jobban átéled, hogy te is ott vagy és ez a színészek számára sokkal realisztikusabb lesz. És mi pont ezt a technológiát használjuk majd.”

Jon Favreau és a Lucasfilm ezt az új technológiát fejlesztette ki a The Mandalorianhoz, amelyet „The Volume”-nak hívnak, amelyeknek köszönhetően nem a szokásos zöld háttereket látják a színészek maguk körül, vagy akár a fejük felett, hanem a valódi helyszínek iszonyúan magas felbontású látványát. A kamera így veszi fel a jeleneteket és nem utólag, a régóta megszokott green screen technológiával.

Ami sorozat sztoriját illeti, arról már tud pár dolgot McGregor, de persze gyorsan leszögezte, hogy nem árul el ezekből semmit. Joby Harold, az Army of Dead és az Arthur: A kard legendája forgatókönyvíróját kérték fel az Obi-Wanra is, dehogy ezzel hogy áll, arról sem tudni semmit.

A teljes interjút a karakterének megfelelően még home office-ban is a jól ismert szakállát hordó Ewan McGregorral itt nézhetitek meg:

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu