Farkasember film: a főszereplő Ryan Gosling után megvan a rendező is!

MOZI HÍREK – Leigh Whannell előző embere láthatatlan volt, most pedig Ryan Gosling teljesen szőrös lesz.

Nem is olyan régen jelentették be a Wolfmant, egy farkasemberes projektet, melyben Ryan Gosling formálja majd meg a címszereplő alakváltó emberi szörnyeteget, és amelyet a Deadline hírforrása nagyon úgy tűnik, hogy Leigh Whannell rendezi majd a Universal Pictures kérésére.

Az új információk alapján nem csak arra kérnék fel Whannellt, hogy a filmet rendezze, hanem ráadásul még a sztori új verzióját is ő írhatja majd, egy saját ötletét kidolgozva, amely az 1941-es Farkasember-klasszikusból merít ihletet. Ebben két forgatókönyvíró segédkezik neki: Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo – őket korábban a Netflix-féle Orange is the New Black stáblistájából ismerhetjük. A madarak azt csiripelik, hogy Ryan Gosling és Leigh Whannell már régóta szerettek volna együtt dolgozni, azonban Whannell első hallásra nem lelkesedett a Wolfman ötletéért. Később Jason Blum forgatókönyvíró felesége, a már említett Lauren Schuker vette rá, hogy mégis kötélnek álljon.

Leigh Whannell korábban az Update – Javított verzió című filmen dolgozott, de az igazi sikert az említett A láthatatlan ember   hozta el számára, amelyet mindössze hétmillió dolláros büdzséből forgattak, és jelenleg 130 millió dolláros bevételt hozott a konyhára. Várhatóan egyébként a Wolfman is azt a kisebb léptékű, modernebb koncepciót folytatja, amely a Universal-féle Rémuniverzum bukását követően A láthatatlan embert jellemezte, így nem is meglepő, hogy Blumék, illetve a Universal is Whannellt kérte fel a rendezésre.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu