Egy Witcher 3 rajongó Toussaintban szokott futni a játékra rákapcsolt futógépén keresztül [VIDEO]

Bár abban nem is reménykedik, hogy ettől majd olyan lesz, mint Geralt a Witcher 3-ból, vagy Henry Cavill, aki a sorozatban formálja meg, de az biztos, hogy nagyobb fun, mint a négy falat nézni futás közben.

Mennyivel hatékonyabb a sport, ha közben nem unjuk szanaszét magunkat, hanem valamilyen játékvilágban járunk, nem igaz? Pontosan erre gondolt a pird_berson22 nevű felhasználó, aki a The Witcher 3: Wild Hunt iránti passzióját összekötötte egy futógéppel és máris nem a négy falat kell bámulnia sportolás közben, hanem ennek az ügyes technikai megoldásnak hála Toussaint napsütötte falusi, kisvárosi utcáin, erdőkön, mezők keresztül, szőlőlugasok mellett.

Pird úgy állította be a sebességet, hogy a saját futása Geraltéhoz igazodjon. Maga a játék egyébként az alapjáték és nem egy moddolt verziója, illetve a futógépet sem alakította át kontrollerré, pusztán egy előre felvett jelenetet illesztett valahogy hozzá a 10.000 eurót kóstáló Woodway 4Front futógépéhez.

Nem ez az első eset egyébként, hogy valaki egy alapból nem sportra készült, AAA játékot irányít, vagy illeszt hozzá egy sporteszközhöz, áprilisban például arról írtunk, hogy valaki a Nintendo Switch-hez készült sporteszközt, a Ring Fitet kötötte hozzá a PC-s Dark Souls 3-hoz.

Ha még nem olvastátok volna a The Witcher 3: Wild Hunt tesztünket, akkor gyorsan pótoljátok, ha arra vagytok kíváncsiak, milyen lett a Sapkowski művei alapján készült Netflix-sorozat, akkor arról kritikánkat itt olvashatjátok el, illetve jó hír, hogy már készül egy nagyon különleges Witcher spin-off Netflix-sorozat is!

My treadmill allows me to walk through Toussaint, with matching incline and speed. from witcher

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu