Kanye West, popsztár és amerikai elnökjelölt az Indiana Jones kőgolyós jelenetből… „ajtót” gyártana…

MOZI HÍREK – Kanye West, aki indult a 2020-as amerikai elnökválasztáson, most ezt az ikonikus Indiana Jones jelenetet szeretné oly módon átalakítani, hogy az „egy ajtó legyen a valós életben”.

Kanye West Twitteren osztotta meg legújabb korszakalkotó ötletét, amellyel a legendás hatalmas kőgolyós jelenetet szeretné valamilyen ajtóféleségnek átalakítani. Ezekkel a szavakkal kommentálta a avantgarde-nak szánt megoldását:

„Öhm, most azon agyalok, hogy az Indiana Jones kőgolyóból egy ajtót gyártok valós életben… ömm… ja”

Aki esetleg nem ismerné a szóban forgó jelenetet: a legelső Indiana Jones filmben kell Indy-nek egy hatalmas kőgolyó elől menekülnie, miután egy kis aranyszobrocskával aktivált egy halálosnak szánt csapdát. Ez a legendás jelenetet már iszonyatosan sokszor idézték, parodizálták, vagy használták fel mémekhez és West most oly módon kapcsolódik ezekhez, hogy „kreatív módon” szeretné a saját lakásában ajtóként megvalósítani. Kanye West egyébként hatalmas Indiana Jones fan, olyannyira, hogy egyszer ellopta Shia LaBeouf Indiana Jones kalapját és sohasem adta vissza.

A rajongók, ahelyett, hogy inkább orvosi, vagy pszichiátriai segítséget ajánlanának Kanye Westnek, el is kezdtek komolyan agyalni azon, hogy az Egyesült Államok jövőbeli potenciális elnöke miképpen alakítsa át otthonát Indiana Jones jelenetté, ahol a kőgolyó valahogy egy ajtó. Szinte záporoztak a kreatívabbnál kreatívabb ötletek különféle mágneses, vagy sínre rakott, valódi kőgolyókkal és különféle elektromágneses rendszerekkel. Valaki még rajzolt is egy olyan rendszer, ahol az említett elektromágnesek zárnák be a kőgolyóajtót.

Kanye West elnökválasztásához kötődő másik hír, hogy a popsztár Illinois államban végül nem indulhat, mert a jelölésekhez összegyűjtött 3,128-ből 1928 érvénytelen, így itt nem érte el a minimális 2500-at sem.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu