Októberben jöhet a Mass Effect Trilogy Remaster!

A pletykák szerint valószínűleg már jövő hónapban be is jelentik a Mass Effect Trilogy Remaster megjelenési idejét.

 

A net tele van az első három játék felújításáról szóló pletykákkal, melyek már jó rég óta keringenek net szerte. Már többször írtunk a témában. Eddig őszre vártuk a játékot, de konkrétumokat nem erősítettek meg. A kiadó EA is utalt már egy még be nem jelentett remaster megjelenésére a következő évben, mégpedig egy bevételekről szóló jelentésben.

Úgy látszik az EA megváltoztatja a remasterekhez való hozzáállását: “Abszolút, aktívan a szemünk előtt tartjuk.”

Ahogy jelenleg kinéz, az őszi megjelenésre továbbra is számítani lehet, ahogyan azt a hatalmas Mass Effect rajongó és megbízható belsős ‘Shinobi’ is megszellőztette a ResetEra fórumán, egy októberi megjelenésre utalva egy Liana Ruppert nevű felhasználó posztjára adott reakciójában.

 

 

Ruppert a Twitter-en posztolt pár napja, azt állítva, hogy a következő hónap nagyon jó lesz, „egy bizonyos játék bejelentése” miatt.

Shinobi erre egy Milky Way / Tejútrendszer emoticon-al reagált, utalva ezzel galaxisunkra, a Mass Effect-trilógia helyszínére.

EA és a Bioware még nem erősítették meg, hogy létezne a remaster. Emiatt is érdemes a fentebb leírtakat óvatosan kezelni.

Az eredeti Mass Effect-játékok 2007 és 2012 között jelentek meg, előbb Xbox 360-ra, majd PC-re és PlayStation 3-ra is. Az első Mass Effect-et még a Microsoft adta ki, s egy darabig Xbox 360-exkluzív volt. A Mass Effect 3-at ugyanakkor már a Nintendo Wii U-n is játszhattuk.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu