Véletlenül a világon elsőként hozta le a magyar Sony képviselet a PlayStation 5 első tévéreklámját [VIDEO]

Az élőszereplős videó az új Sony PlayStation 5 konzol képességeit mutatja be, angolul, magyar felirattal – hála a Sony Europe B.V. Hungarian Branch marketing osztályának, amely azt idő előtt osztotta meg. A videót a Sony azonnal leszedte, ahogy kiderült a baki, de addigra már lementették.

Még mindig nincs semmilyen hivatalos információ a PlayStation 5 konkrét megjelenéséről, illetve a PlayStation 5 ára sem ismert. Viszont már készülnek a marketinganyagok a várhatóan kevesebb, mint három hónap múlva megjelenő újgenerációs Sony konzolról. Mindez persze nem meglepő, az a tény már annál inkább, amelyre a PushSquare oldalán leltem, amely arról írt, hogy immár – teljesen véletlenül – megtekinthető az első PlayStation 5 reklám, méghozzá magyar feliratokkal és szöveggel, ugyanis a magyarországi Sony Europe B.V. Hungarian Branch egyik marketinges munkatársa véletlenül elfelejtette privátra állítani a Youtube videót, így akaratlanul is kis hazánk hozta le a világon először a Sony PlayStation 5 első tévéreklámját – méghozzá saját anyanyelvünkön. Természetesen az anyavállalat reagált a bakira és ahogy a linken láthatjuk, privátra állította az említett videót, csakhogy az internet nem felejt és Daniel Ahmed sem, aki Twitter csatornájára azonnal felrakta a magyar Sony PlayStation 5 reklámot, ezekkel a szavakkal:

„Az új PS5 reklám. (Egyelőre csak magyarul, lol.)”

Ahmed tweetjeit természetesen zömében nem a mi anyanyelvünkön kommunikáló emberek olvassák, így némi frusztrációt okozott közöttük, hogy egy szót sem értettek a feliratokból, de vélhetően rövidesen a világ többi táján is megjelenik majd a reklám, ha már így sikerült világelsőnek lennünk, a világ legelső PlayStation 5 tévéreklámjának idő előtti leközlésében.

Megkérdeztem a Sony Europe B.V. Hungarian Branch-ot sajtó- és marketing ügyekben képviselő Redlemon Kft. illetékes munkatársát, hogyan sikerült véletlenül elsőként lehozni ezt a reklámot, a hír aktiválásáig még nem kaptunk választ, de amint megkapjuk, frissítjük ezt a hírt.

Forrás: PushSquare

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu