Kampókéz 2: nagyon rossz hír a horrorfilm rajongóinak!

MOZI HÍREK – Talán meg meglepő a jelenlegi pandémia idejében, hogy a Kampókéz című horrorfilm folytatását 2021-ig elhalasztották és egyelőre nincs is konkrét moziba kerülési dátum.

A Universal és az MGM hivatalosan is bejelentette, hogy a Kampókéz rebootját 2021-ig elhalasztották. Nia DaCosta rendező filmjét már egyszer egyébként eltolták, most viszont határozatlan időre, 2021-re rakták át. Eredetileg június 12-én került volna mozikba a film, azonban végül október 16-ra csúszott át a premier. Bár sok mozi lassan kezdett kinyílni több helyszínen is, de a Universal vezetősége mégis úgy döntött, hogy akkor hívja elő megint Kampókezet (ötször, a tükör előtt), amikor már biztonságos a mozizás.

A hír igazából annyira nem sokkoló és várható is volt, hiszen a Kampókéz 2 csak az egyike azoknak a mozifilmeknek, amelynek 2020-ban kellett volna moziba kerülnie, ám átkerült következő évre. A Halloween Kills-nek szintén októberben kellett volna moziba kerülnie, de az a horrorfilm is 2021 végén lesz csak látható.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu