Már a jövőre készül a 343 Industries: új Halo-projektbe vág a csapat

És akár az is megvalósulhat, hogy a Tesla a franchise-ból ismert Warthogból csinál egy Cybertruck variánst…

Egy új álláshirdetés ütötte fel fejét a Microsoft weboldalán. Itt azt olvashatjuk, hogy a 343 Industries egy producert keres, aki a Halo univerzumában egy új projekt létrehozásában fog közreműködni. A hirdetés szerint ez lehet a lehetőségünk arra, hogy a játékipar egyik legizgalmasabb és legkreatívabb IP-jén dolgozhassunk az ipar egyik legtehetségesebbnek nevezett csapatával.

A producer a projekt vezető producerével, illetve más vezető beosztású fejlesztőkkel fog közvetlenül dolgozni, hogy létre tudják hozni a még ismeretlen Halo koncepció elképzelését, méretét, megvalósításának menetrendjét, költségvetését és erőforrásait, és a tervek betartatásában is nagy szerepet fog kapni az új alkalmazott. Ebből persze nem tudjuk még, hogy mi is lehet ebből, de az biztos, hogy ez a jövő zenéje – jó, készül a Halo Infinite Xbox Seriesre, Xbox One-ra és PC-re, de az idén ősszel meg fog jelenni, és utána nem kell 100%-os csapat a fenntartására.

Eközben Elon Musk, a Tesla vezetője a Twitteren kapott egy olyan kérdést, hogy mi a kedvenc játéka konzolon és/vagy PC-n, és azt válaszolta, hogy „Csak a Halo”. Erre gyorsan felfigyeltek a redmondi cégtől, és Aaron Greenberg, az Xbox marketinges menedzsere pedig reagált erre – szerinte egyszer a Tesla x Halo együttműködésnek be kellene következnie, majd hozzátette, hogy egy álma valósulna meg (és nem csak neki, hanem a rajongóknak is!), ha Elon Muskkal közösen dolgozhatna valamin a Microsoft. Arra kért mindenkit, hogy akinek tetszik az elképzelés, akkor tájékoztassa erről őt és/vagy Muskot, mert a jövőben bármi megtörténhet.

Persze ne feledjük, hogy a Warthog erősen inspirálta a Tesla Cybertruckot, és 2007-ben a WETA már létrehozott egy vezethető Warthogot, mert akkor még olyan tervek voltak, hogy a Halot megfilmesítik, és ez ugyebár nem történt meg…

Amúgy Muskból kinézzük, hogy csak a Halo szeretete miatt csinál egy Tesla Warthogot!

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu