It Takes Two: Josef Fares fizet, ha megunnánk a játékát [VIDEO]

Új játékmenetes videót és képeket is kapott a Hazelight Studios következő játéka – előbbit pedig a libanoni-svéd filmrendezőből játéktervezővé avanzsált Fares kommentálja, persze a megszokott őszinte stílusában.

Josef Fares a Game Informernek azt mondta, hogy valamit biztosan garantál az It Takes Two-val: az ő szavait idézve lehetetlen ráunni a játékra, és ezt akár a címbe is írhatnánk. Szó szerint hajlandó lenne 1000 dollárt (~300 ezer forintot) adni bárkinek, aki azt mondja, hogy megunta az It Takes Two-t, mert nem lepte meg őt. Ezt garantálja, de hozzátette, hogy az illetőnek ezzel kapcsolatban őszintének kellene lennie.

Az interjúban arról is szó volt, hogy Fares előző játékát, az A Way Out-ot mindössze a játékosok 51%-a teljesítette, és szerinte ezt a problémát meg kellene oldani. Szerinte ez beteges, hogy a fejlesztők és a kiadók egyaránt a játékaik első szegmensére koncentrálnak, mert arról tudják, hogy ezzel fognak játszani majd a legtöbben. Ezt egy tömeges pszichózisnak nevezte Josef Fares. (De erre sem tudunk negatívat mondani, mert végül is tőle hallottuk három éve a The Game Awardson azt, hogy „b____a meg az Oscar-díj”, egy középső ujjal megfejelve…)

Az It Takes Two új videóját amúgy Fares kommentálja, és úgy tűnik, hogy az Electronic Artsot, a kiadót sem zavarja, hogy az EA Originals (az indie címeknek szánt kiadói alágazat) új tagja milyen marketinget kapott. Konkrétan Fares ezt mondja ugyanis a trailerben: „és a gyűjtögethető tárgyak és más fényes sz__ok helyett a világot interaktívvá és szórakoztatóvá alkottuk”. Tehát a hivatalos marketingben is pontosan ugyanolyan szabadszájú Fares, mint az interjúiban.

A két játékost igénylő It Takes Two már bearanyozódott (megindult a lemezes gyártás) március 26-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az osztott képernyő online co-opban is jelen lesz, nem csak a helyi megoldásban.

Forrás: PCGamer, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu