Menu

It Takes Two: Josef Fares fizet, ha megunnánk a játékát [VIDEO]

Új játékmenetes videót és képeket is kapott a Hazelight Studios következő játéka – előbbit pedig a libanoni-svéd filmrendezőből játéktervezővé avanzsált Fares kommentálja, persze a megszokott őszinte stílusában.

Josef Fares a Game Informernek azt mondta, hogy valamit biztosan garantál az It Takes Two-val: az ő szavait idézve lehetetlen ráunni a játékra, és ezt akár a címbe is írhatnánk. Szó szerint hajlandó lenne 1000 dollárt (~300 ezer forintot) adni bárkinek, aki azt mondja, hogy megunta az It Takes Two-t, mert nem lepte meg őt. Ezt garantálja, de hozzátette, hogy az illetőnek ezzel kapcsolatban őszintének kellene lennie.

Az interjúban arról is szó volt, hogy Fares előző játékát, az A Way Out-ot mindössze a játékosok 51%-a teljesítette, és szerinte ezt a problémát meg kellene oldani. Szerinte ez beteges, hogy a fejlesztők és a kiadók egyaránt a játékaik első szegmensére koncentrálnak, mert arról tudják, hogy ezzel fognak játszani majd a legtöbben. Ezt egy tömeges pszichózisnak nevezte Josef Fares. (De erre sem tudunk negatívat mondani, mert végül is tőle hallottuk három éve a The Game Awardson azt, hogy „b____a meg az Oscar-díj”, egy középső ujjal megfejelve…)

Az It Takes Two új videóját amúgy Fares kommentálja, és úgy tűnik, hogy az Electronic Artsot, a kiadót sem zavarja, hogy az EA Originals (az indie címeknek szánt kiadói alágazat) új tagja milyen marketinget kapott. Konkrétan Fares ezt mondja ugyanis a trailerben: „és a gyűjtögethető tárgyak és más fényes sz__ok helyett a világot interaktívvá és szórakoztatóvá alkottuk”. Tehát a hivatalos marketingben is pontosan ugyanolyan szabadszájú Fares, mint az interjúiban.

A két játékost igénylő It Takes Two már bearanyozódott (megindult a lemezes gyártás) március 26-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az osztott képernyő online co-opban is jelen lesz, nem csak a helyi megoldásban.

Forrás: PCGamer, Gematsu

It Takes Two 2021 02 22 21 001

It Takes Two 2021 02 22 21 002

It Takes Two 2021 02 22 21 003

It Takes Two 2021 02 22 21 004

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu