Már fejlesztik az új Gears of Wart állásajánlatok alapján

A sorozat készítői egy új részen dolgoznak, miután elnyerték a közönség tetszését a Gears 5-tel.

Miután a Gears 5 sikert aratott, a rajongók még többet szeretnének megtudni a The Coalition által kifejlesztett Gears of War saga következő videojátékáról. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkezik a folytatás, de a fejlesztők álláshirdetéseiből derült ki, hogy a vancouveri csapat már esélyesen dolgozik rajta.

A Microsoft belső csapata számos álláslehetőséget fedett fel, amelyek a videojáték-gyártás különböző munkaterületeire terjednek ki. Ily módon a The Coalition jelenleg közösségi menedzsert, szoftveres mérnököket keres a játék különböző aspektusaiban, például animáció, felhasználói felület vagy mesterséges intelligencia, valamint művészeket és animátorokat. Körülbelül tíz állásajánlatról beszélünk.

Ezek, mint általában az állásajánlatok, sokféle követelményt és felelősséget tartalmaznak, de különböző állítások is szerepelnek benne arra nézve, hogy mit nyújtanának az új munkavállalóknak a kanadai csapat a következő videojátékuk során, például: „Emelje következő szintre a Gears of War franchise-t. A The Coalitionnek olyan tehetséges és tapasztalt emberekre van szüksége, akik szívesen újradefiniálnák az akciójáték-sorozat élményét új technológiák alkalmazásával.

A Gears 5 2019 végén került a boltokba, és kiemelkedett azzal, hogy az egyik legjobb akciójáték volt a sorozatban. A The Coalition által fejlesztett, elismert videojáték új funkciókkal rendelkezik Xbox Series X | S-en, beleértve a jelentős teljesítménybeli fejlesztéseket.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu