Egy órányi Rainbow Six Parasite játékmenet szivárgott ki! [VIDEO]

A Ubisoftnak talán… karanténban kellett volna tartania az új Rainbow Sixet, aminek eredetileg pont az volt az alcíme, mielőtt beütött volna a koronavírus-világjárvány…

A Facebookon elérhető volt egy több mint 60 perces videó, amiben a következő Rainbow Six volt látható. Ez en bloc felveti a közvetítő mentalitását a bizonyos NDA-k (titoktartási szerződések) irányába, mert a játék éppen egy technikai teszt révén játszható néhány kivételezettnek, de ő tett az egészre, és nyilvánosságra hozta az egészet. A Facebookon már nincs fenn, feltölteni pedig nem merjük egy videómegosztóra sem, úgyhogy adunk egy letöltő linket, mert bizony ezt nem fogják csak úgy letörölni – itt le lehet szedni. Az első perceket nyugodtan el lehet tekerni, de a lényeg ott van vágatlanul. Ezt próbálja leszedni a Ubisoft…

A felvétel csak a tutorialt mutatja, de ez is megerősíti, hogy a fegyverek és eszközök már implementálva lettek a drónoktól a barikádokon át a pusztítható falakig. Hat játszható karakter (operator) van: Alibi, Lion, Vigil, Ela, Finka, illetve Tachanka. Az ellenfeleket archeáknak hívják – ezek olyan egysejtű organizmusok, amik extrém körülményeket is képesek túlélni. Zöld-kék alienek ezek a játékban pengés karokkal, és a fejük is fénylik, ha riadó módba kapcsolnak. (Legalábbis ez lehet az alaptípusuk.) A küldetésekben adatokat kell gyűjteni, és a lopakodós kivégzésekkel, illetve a fészkekre rakott autotrackerekkel bőrszövetmintákat is szerezhetünk. A „riasztott” fészkek ellenfeleket spawnolnak, de a fekete anyag, a biofilm is felbukkan, ami a mozgásunkat is belassítja. Ezek a legyőzött archeanokból is előtörnek.

A zónákban meghatározott infogyűjtés után egy légzáron át jutunk el a következőhöz (hasonlóan a Left 4 Dead széfszobás mozgásához). Mindegyik zónában több intel és nagyobb veszély vár ránk, így kockáztathatunk, hogy befejezzük, vagy inkább tovább megyünk a még több pontért. Aki viszont nem jut el a kimenekítő pontra (vagy ha egy légzár rossz oldalán marad), később még megmenekülhet. Egy archeafáról kell megmenteni – ez egy olyan biofilm, ami egy területre hálózza magát, és a világító pontjait kell meglőni.

Left 4 Rainbow Six?

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu