Bleak Faith: Forsaken – itt a nyílt világú túlélő horror-RPG első trailere! [VIDEO]

Ha néhány éve a Kickstarteren bóklásztál, akkor talán találkozhattál a Bleak Faith: Forsaken című, nyílt világú túlélőhorror akció-RPG-vel Mišo Vukčevićtől. Vukčević most végre bejelentette, hogy a játék még az idén nagysokára megjelenik PC-re a Steamen, később pedig PlayStation 4 és Xbox One verziók is lesznek belőle.

Bár a fejlesztőcsapat bevallottan nem frissítette annyit a hivatalos oldalt, amennyit lehetne (fejlesztés meg minden), a Bleak Faithről szóló információk nagy része a Kickstarter oldalról származik: „Te a Forsakenek egyike vagy, az emberiség utolsó határa az Omnistructure növekvő borzalmaival szemben. Mivel egy távoli előőrsön rekedtél, alkalmazkodnod kell a túléléshez. A világ azonban nem fog rád várni, neked kell az ismeretlenbe merészkedned – a hited dönt a sorsodról.”

A cyberpunk, és a dark fantasy keveréke – a Bleak Faith célja, hogy „egy koherens narratív módszert nyújtson strukturáltabb hagyományos pillanatokkal párosítva”. Ez így eléggé szakszövegnek hangzik, de a becslések szerint több mint 30 órányi tartalommal, mély osztályrendszerrel és procedurális AI-rendszerrel rendelkező Bleak Faith „feszes és aprólékosan kidolgozott és kibővített” harcot is igyekszik nyújtani, a világ lakóinak komplex frakciórendszerrel.

És mivel részben RPG-ről van szó, a túléléshez osztályt kell választanod, fejlesztened kell a statisztikáidat és a felszerelésedet, valamint kézműveskedned, kereskednek és vadásznod is.

A Kickstarter-oldalon kívül a játékról a hivatalos Twitteren keresztül is tájékozódhatsz.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu