A Metal Gear Solid-film rendezője „lopakodós akciót” és a játékmenethez való hűséget ígér

Jordan Vogt-Roberts rendezi a Kojima által megalkotott világ adaptációját és a Star Wars filmekből ismer Oscar Isaac alakítja Snake-et.

 

Már régóta tudjuk, hogy Jordan Vogt-Roberts , többek között a Kong és a Koponya-sziget rendezője lesz a Metal Gear Solid-saga mozivászonra viteléért felelős rendező. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt hónapokban kevés részletet lehetett tudni a filmről, most egy interjúnak köszönhetően újabb információkat tudhattunk meg a projektről.

Vogt-Roberts interjút adott az EW portálnak, ahol a terveiről beszélt, illetve arról is, hogy maga Hideo Kojima választotta ki őt az általa létrehozott univerzum filmes adaptációjának projektjére. Vogt-Roberts biztosított mindenkit, hogy „egy új típusú akciófilmet alkot majd meg a képernyőn, amely a lopakodáson alapul”, ami a saga egyik alapvető szempontja és az egyik alappillére, amelyre a Metal Gear Solid sikere épül, egy közel 35 éves múltra visszatekintő licenc.

„Úgy gondolom, hogy amikor játszol egy játékkal, tényleg meg kell értened, hogy miért vált ki belőled egy bizonyos érzést, milyen hangulatot idéz fel” – mondja Vogt-Roberts, aki hűséges követője a sorozatnak és csodálója Hideo Kojimának, akivel többször is találkoztak már.

Természetesen egyelőre semmi sincs a Metal Gear Solid mozikban való megjelenési dátumáról, így még egy kicsit várnunk kell, hogy lássuk, hogyan valósulnak meg Vogt-Roberts tervei a filmvásznon. Azt viszont már tudjuk, hogy Oscar Isaac kelti majd életre a legendás Solid Snake-et a filmben.

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu