Age of Empires: jön mobilra és itt az új tralier!

Az Age of Empires: Return to Empire először Kínában jelenik meg, és a TiMi Studios és az Xbox közötti megállapodás eredménye. Megmutatjuk, hogy néz ki a Call of Duty Mobile készítőinek RTS-je!

 

Még májusban számoltunk be arról, hogy az Xbox egyesítette erőit a Tencent TiMi Studios-szal, hogy új élményeket fejlesszenek a játékosok számára. Most már tudjuk, hogy az első projekt, amely ennek az üzletnek az eredménye, az Age of Empires mobil adaptációja.

A játékot övező részletek egyelőre meglehetősen szűkszavúak, azok viszont  Daniel Ahmad-tól, az ázsiai piac egyik ismert iparági elemzőjétől származnak. Azt már tudjuk, hogy a játék neve Return to Empire, és hogy jelenleg egyedül Kínában dobják majd piacra. Konkrét dátumot nem árultak el a megjelenéssel kapcsolatban.

Daniel Ahmad egy videót is megosztott, amelyben láthatjuk, hogy a játéknak a sorozat többi részéhez képest eléggé sajátos karaktere lesz. Mint elmondta, az RTS megtartja a franchise alapmechanikáját, tartalmában pedig a nyugati és ázsiai civilizációk keverednek egymással. A megosztott felvételek alapján tömeges csatákra is lehet számítani a játékon belül.

 

Az elemző szerint ez csak az első több más együttműködés közül, így lehetséges, hogy a Microsoft mobil IP-jeiből még többet fog megjelenni Kínában.

 

A többi Age of Empires játék

 

A sorozat rajongói persze az Age of Empires IV felé fordítják figyelmüket, amely ősszel érkezik PC-re és Xbox Game Passra, és azt ígéri, hogy visszahozza azt, ami évtizedek óta működik a sorozatban, de számos újítással, amelyek összességében lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy birodalmaikkal addig terjeszkedjenek, ameddig a szem ellát.

Végül a héten a The Forgotten Empires kiadta az Age of Empires II: The Definitive Edition második kiegészítőjét a lengyelekkel és a bohémekkel.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu