Halo Infinite: Xbox Tajvanról kiszivárgott a megjelenési dátum?

Az Xbox Tajvanról kiszivárgott információ szerint a Halo Infinite decemberben jelenik meg, és több forrás is ezt támasztja alá. Elvileg, és ha mindez teljesül, akkor a videojáték idén december 8-án érkezik PC-re és Xbox konzolokra.

 

Ma délelőtt folyamán a tajvani hivatalos Xbox digitális áruházból egy szivárgás a Halo Infinite december 8-i lehetséges megjelenésére utalt. Kicsit vártunk, hogy más forrásból is megerősítést kapjunk, és több szakmabeli is igazat adott ennek az információnak.

A The Verge neves munkatársa, Tom Warren például személyes Twitter-fiókján keresztül biztosította, hogy a videojáték valóban ezt a megjelenési dátumot kapja. Támogatásának jelentősége van, hiszen a múltban már bizonyította, hogy nagyon megbízható forrása az ilyen típusú információknak, különösen, ha a Microsofttal és annak megjelenéseivel kapcsolatosak.

A digitális áruház bejegyzése, amelyet az IGN munkatársai Indiában rögzítettek körülbelül 3 órával ezelőtt, szintén 13 éven felülieknek szóló korhatár-besorolást mutat, ami ellentétben áll a Halo-saga többi megjelenésének többségével, amelyek „összege” +16. Egyes pletykák még arra is rá mertek mutatni, hogy a videojáték ma este jelen lehet Geoff Keighley rendezvényén. Ez azonban kissé kockázatosabb kijelentésnek tűnik, hiszen a logikusabb az lett volna, ha tegnap este a redmondi konferencián találjuk meg.

Mindenesetre egyre kevesebb idő marad a kételyek eloszlatására. Ma délután élőben követhetitek velünk a GamesCom 2021 nyitóeseményét, a konferenciát, amelyen nagy bejelentések és rengeteg trailer ígérkezik.

Nem szabad elfelejteni, hogy sajnos az Xbox és PC-s lövöldözős játék az elmúlt hetekben nem a legjobb pillanatát élte át. Egyrészt a Halo Infinite egy sor olyan elemének bejelentése miatt, amelyek szerint a játék késik és nem érkezik meg a megjelenés idejére, másrészt pedig azért, mert maga a 343 Industries is fontolgatta, hogy ismét elhalasztja a játékot jövőre, mielőtt elvetette volna ezt a lehetőséget, és mégis 2021-ben dobná piacra.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu