Jöhet a Shang-Chi 2?! Kevin Feige beszélt róla, hogy várható-e a folytatás

MOZI HÍREK – A Marvel főnöke, Kevin Feige elárulta, hogy már több ötletük is van a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája 2-re.

 

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már a közelgő MCU-s Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája folytatásán gondolkodik. A baseballsapkás főnök úgy véli, hogy az első reakciók alapján nem csak a címszereplőben, de a mellékszereplőkben is rengeteg potenciál van, vagyis még sokat láthatjuk Shang-Chi-t és a bandát az MCU-ban a jövőben.

„A karakterekre és magára [a filmre] adott korai reakciók nagy reményt adnak nekem, hogy az emberek többet akarnak majd látni ezekből a karakterekből. Minden bizonnyal sok ötletünk van arra, hogy mit kezdjünk velük. És onnan tudjuk, hogy a film jól működik, hogy az emberek nem csak a címszereplőről, hanem a többi főszereplőről vagy a mellékszereplőkről is kérdeznek. És különösen ennél a filmnél ez bíztató, mert szerintünk látványosak, és úgy gondoljuk, hogy sok potenciál van bennük a jövőre nézve.”

A Marvel Moziverzum 25. filmje, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája a harcművészetek és a mágia egy újonnan felfedezetlen világát mutatja be az MCU-ban. A címszereplő Simu Liu főszereplésével készült Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája tíz évvel azután veszi fel a figurát, hogy elszökött az apja elől. Normális életet akar élni, de hamarosan visszahúzza az apja titkos Tíz Gyűrű szervezetébe, ahol kénytelen szembesülni a múlttal, amiről azt hitte, hogy maga mögött hagyta. A filmet Destin Daniel Cretton rendezte a David Callahammel és Andrew Lanhammel közösen írt forgatókönyv alapján, a főbb szerepekben Awkwafina, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu és Ronny Chieng látható.

Mivel ez egy állandó franchise, várható, hogy Shang-Chi és a többi mellékszereplő valamikor a későbbiekben újra feltűnik majd az MCU-ban, de Feige egyértelműen arra törekszik, hogy ez gyorsan megtörténjen. Amellett, hogy Feige elárulta, hogy a Marvelnek már vannak ötletei arra vonatkozóan, hogy merre induljon a folytatás, nemrég azt is elárulta, hogy nem terveznek sokáig várni azzal, hogy sok karaktert visszahozzanak a folytatásra. „Az összes karakter, akivel ebben a filmben találkozol – néhányukkal már találkoztál korábban, a legtöbbjükkel viszont most találkozol először… Tudjuk, hogy sikeres volt a tesztvetítés, és az emberek kijönnek, és megkérdezik: „Mikor látjuk újra Shang-Chi-t?” vagy „Mikor látjuk a film számos más karakterét?” A válasz: hamarosan” – mondta.

De vajon mit is tartalmazna Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája 2? Nos, egyelőre fogalmunk sincs, de a főszereplő Simu Liu ugyanúgy várja a visszatérést, sőt, több utalást is tett arra, hogy ez a visszatérés hogyan nézhet ki. „Természetesen remélem, hogy visszatérhetek” – mondta a múlt hónapban. „Ahol a filmben abbahagyjuk, az mindenképpen utal erre. Drukkolok.”

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája a tervek szerint szeptember 3-án kerül az Egyesült Államokban a mozikba, az MCU negyedik fázisának részeként. Ezt a Comicbook.com jóvoltából tudhatjuk meg.

Kritikánkat a filmről itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu