Conway – ha egy lebilincselő detektívthrillerre vágysz

A Conway: Disappearance at Dahlia View egy 1950-es évekbeli angliai nyomozásra invitál. A játék legborongósabb hónapban, novemberben érkezik meg.

 

A White Paper Games bemutatja a Conway: Disappearance at Dahlia View című, az 1950-es évek Angliájában játszódó nyomozós thrillert, amely november 2-án jelenik meg PC-n és konzolokon, és a játékos egy nyugdíjas nyomozó szerepébe bújik, aki egy nyolcéves kislány eltűnése mögötti igazságot próbálja kideríteni.

„Amikor a nyolcéves Charlotte May eltűnik Dahlia View-ban, Robert Conway nyugalmazott nyomozó az eltűnése mögötti igazságot keresi, a szomszédokat figyeli a lakása ablakából, és értékeli a viselkedésüket. Ahogy a gyanú egyre erősödik, Conway saját nyomozásba kezd Charlotte May eltűnése ügyében, nyomokat követ, új bizonyítékokat tár fel, és összerakja az ügy darabkáit, hogy kiszámíthatatlan úton jusson el az igazsághoz” – magyarázzák a cselekményről a The Occupation és az Ether One alkotói.

 

 

A White Paper Games reméli, hogy egy feszült és izgalmas történetet kínál, amelyben a Dahlia View lakóinak cselekedeteit kell megfigyelned és felfedezned a környezetet, hogy nyomokat fedezz fel, gyanús viselkedést tanulmányozz és új nyomokat találj, miközben kihallgatod őket és különböző rejtvényeket oldasz meg.

A Conway: Disappearance at Dahlia View megjelenését PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox X|S Series-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re erősítették meg. A Sony konzoljain a PlayStation Blogon közzétett nyilatkozatban a fejlesztők megerősítették a DualSense haptikus visszajelzés támogatását, amely lehetővé teszi a környezetbe való nagyobb mértékű belemerülést, valamint két vizuális módot, natív 4K-s ray-tracinggel és anélkül.

Ha érdekelnek ezek a történetek, akkor örömmel értesülhetsz az Alan Wake Remasteredről is, amelynek  megjelenési dátuma néhány napja szivárgott ki.

Forrás: Xbox Squad

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu