Menu

Darkest Dungeon 2 – Early Access dátum bejelentése

A Darkest Dungeon 2-t 2019-ben jelentették be egy kis teaser formájában, most pedig a fejlesztők megerősítették, hogy mikor indul a korai hozzáférés 2021-ben.

 

Az eredeti Darkest Dungeon áttörő siker volt a cég számára, és számos dlc és frissítés követte az eredeti játék 2016-os megjelenése után. Ez egy komor, fordulóalapú játék, amelynek nehézsége néha büntetőbb, mint bármelyik X-Com játék együttvéve.

Így miután az utolsó DLC és frissítés is becsomagolták az első játékhoz, sokan azon tűnődtek, hogy vajon a cég egy újfajta játék felé veszi-e az irányt, új világot hoz-e létre, vagy esetleg egy nagy bővítőcsomagot az első játékhoz. Végül egy folytatást jelentettek be, ami már nem csak a Mansion és a hozzá tartozó helyszínek bejárásáról szól, hanem kalandoraink mostantól a világot járják majd, hogy megtalálják a sorsukat.

A folytatás a 2D-s perspektívából 3D-sre vált át, a karakterek pedig helyszínről helyszínre utaznak majd, küldetéseket teljesítve és démonokat irtva. A harcrendszer is javult és frissült; a folytatás egyik jelentős döntése az volt, hogy a harcrendszer kevésbé legyen véletlenszerű, és a játékos jobban felkészülhessen az ellenség elleni támadásokra.

Az első játékhoz hasonlóan a második rész is korai hozzáférést kap, hogy a hivatalos megjelenés előtt finomhangolhassuk a játékot, bár ezúttal nem a Steamen, hanem kizárólag az Epic Games Store-on lesz elérhető.

A Darkest Dungeon 2 – 2021. október 26-án lesz elérhető PC-n korai hozzáféréssel. Konzolos megjelenési dátumot vagy portokat még nem jelentettek be, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan szinte az összes nagy konzolra, köztük a Nintendo Switchre is megjelenik majd.

 

Source: IGN

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu