Darkest Dungeon 2 – Early Access dátum bejelentése

A Darkest Dungeon 2-t 2019-ben jelentették be egy kis teaser formájában, most pedig a fejlesztők megerősítették, hogy mikor indul a korai hozzáférés 2021-ben.

 

Az eredeti Darkest Dungeon áttörő siker volt a cég számára, és számos dlc és frissítés követte az eredeti játék 2016-os megjelenése után. Ez egy komor, fordulóalapú játék, amelynek nehézsége néha büntetőbb, mint bármelyik X-Com játék együttvéve.

Így miután az utolsó DLC és frissítés is becsomagolták az első játékhoz, sokan azon tűnődtek, hogy vajon a cég egy újfajta játék felé veszi-e az irányt, új világot hoz-e létre, vagy esetleg egy nagy bővítőcsomagot az első játékhoz. Végül egy folytatást jelentettek be, ami már nem csak a Mansion és a hozzá tartozó helyszínek bejárásáról szól, hanem kalandoraink mostantól a világot járják majd, hogy megtalálják a sorsukat.

A folytatás a 2D-s perspektívából 3D-sre vált át, a karakterek pedig helyszínről helyszínre utaznak majd, küldetéseket teljesítve és démonokat irtva. A harcrendszer is javult és frissült; a folytatás egyik jelentős döntése az volt, hogy a harcrendszer kevésbé legyen véletlenszerű, és a játékos jobban felkészülhessen az ellenség elleni támadásokra.

Az első játékhoz hasonlóan a második rész is korai hozzáférést kap, hogy a hivatalos megjelenés előtt finomhangolhassuk a játékot, bár ezúttal nem a Steamen, hanem kizárólag az Epic Games Store-on lesz elérhető.

A Darkest Dungeon 2 – 2021. október 26-án lesz elérhető PC-n korai hozzáféréssel. Konzolos megjelenési dátumot vagy portokat még nem jelentettek be, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan szinte az összes nagy konzolra, köztük a Nintendo Switchre is megjelenik majd.

 

Source: IGN

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu