Nintendo Switch – Nincs árcsökkentés az USA-ban

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Nintendo Switch árcsökkentést kap, és kérdéses maradt, hogy az amerikai területek kapnak-e hasonló árcsökkentést, amire ma kaptunk választ!

 

Beszámoltunk arról, hogy a Nintendo of Europe árcsökkentést biztosít az alap Switch egységekhez, és ezt pár napja jelentették be, erről a hírről itt olvashattok!

Akkor azonban még nem tudtuk, hogy az USA is kap-e hasonló árcsökkentést. Nos, ma a Nintedo of America sajnos megerősítette, hogy nem fognak árcsökkentést biztosítani, mivel a két részleg eléggé független egymástól, úgy tűnik.

A Nintendo of America a következő nyilatkozatot tette:

A kereskedelmi ármódosítás csak az európai régióra vonatkozik” – mondta egy szóvivő. „Nem tervezzük a gyártó által javasolt kiskereskedelmi ár megváltoztatását egyetlen Nintendo Switch modell esetében sem az Egyesült Államokban„.

Szóval tessék, lehet, hogy kicsit később a Nintendo of America is követi majd a példát, de jelenleg nem tervezik az ár megváltoztatását az USA-ban.

Kicsit érdekes, hogy mennyire független a két helyszín, ellentétben a Sonyval vagy a Microsofttal, ahol ha árcsökkentés van, akkor általában globálisan próbálják összehangolni.

Elég meglepő, hogy a Nintendo milyen önállóságot adott a részlegeinek az árképzés terén.

 

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu