Matt Reeves a film új előzetesének vágásával ünnepli a Batman -napot

A rendező a vágóasztal mellől üzent, ahol a Robert Pattinsonnal forgatott The Batman utómunkálatai folynak. Izgatottan várjuk az új előzetest!

 

A Batman-nap lehetőséget adott Matt Reevesnek, hogy egy új, sunyi pillantást osszon meg a Robert Pattinson által alakított maszkos keresztes lovagról, amikor posztolt a Twitteren egy fotót, hogy megünnepelje a napot, és betekintést nyújtson a kulisszák mögé az utómunka folyamatába. A rajongók izgatottan várják a jövő hónapban megjelenő DC FanDome-ot, ahol Reeves ígérete szerint „sokkal többet” fog megosztani Pattinson közelgő Sötét Lovagos szerepéről, aki a legnagyobb ellenfelekkel, többek között a Rejtővel, a Macskanővel és a Pingvinnel fog megküzdeni. Bár a DC FanDome eseményen egy exkluzív új trailer is látható lesz, úgy tűnik, Reeves már nagyon várja, hogy többet is megoszthasson – áldás, hogy nem egy Marvel-, hanem egy DC-filmen dolgozik.

„Hű, de sokáig voltam távol…! Csak egy pillanatra dugom ki a fejem a vágószobából, hogy #HappyBatmanDayt mondjak! Alig várom, hogy mától négy hét múlva a #DCFanDome-on még sok mindent megoszthassak veletek! (Bocsánat a rendetlen íróasztalért #LongHours) #TheBatman” – tweetelte Matt Reeves, és egy új képet mutatott Robert Pattinsonról a The Batmanben.

 

 

Sok DC rajongó még mindig azt szeretné, hogy a Warner Bros. megcsinálja a Batfleck filmet, de Pattinson fogadtatása az elővetítések során nagyrészt pozitív volt. Reeves a tavalyi FanDome rendezvényen mutatta a The Batman első teaser trailerét, és mivel a film fél éven belül érkezik, elmondható, hogy milyen hosszú út áll mögöttünk, de az eddig látottak alapján megéri majd Gotham bűnüldözőjének teljesen földhözragadt és komor verziójáért annyit várni a bemutatóra.

„Ami igazán fontos ebben az iterációban, hogy a többi történet nagy része arról szól, hogyan kellett legyőznie a félelmét és önmagát, hogy Batmanné válhasson. És hogy ebben a Batman-állapotban ő a legjobb énje” – mondta Reeves. „Számomra az volt az izgalmas, hogy nem ezt csináltam, nem az eredetet, nem azt, amit más filmekben már olyan gyönyörűen láttunk megvalósítva.”

Reeves a továbbiakban elmondta, hogy a film nagyon is a saját világában játszódik, és Bruce Wayne „ennek a kriminológiai kísérletnek a közepén találja magát. [Látni fogjuk] őt Batmanné válásában. [Látni fogjuk], ahogy Batmanként hibákat követ el. Látni, ahogy felnő, kudarcot vall, hősies lesz, és megteszi mindazt, amit Batmanhez kötünk, de úgy, hogy nagyon emberi és nagyon vegyes érzésekkel”.

 

 

Nyilvánvaló, hogy az új fimnek  nehéz dolga lesz. A Sötét Lovag több mint 30 éve látható a mozivásznon, de a Batman: Year One képregénysorozathoz nagyon hasonlít a történet, így – ahogy Reeves is igyekszik hangsúlyozni – ez a Batman egy olyan változata, amelyet még soha nem láthattunk a korábbi filmes megjelenésekben. A Gothamben is sikerült elérnie, hogy ne érintsék, ami tényleg csak a sorozat végén érkezett meg Bruce Wayne a Batmanné válásához.

Már csak hat hónapot kell várni a film érkezésére, és úgy tűnik, hogy a sok korai kétely, hogy Pattinson mire képes a szerepben elhallgat majd az eddig látott felvételek alapján és a színész rátermettségére kétségtelenül újabb bizonyítékot szolgáltat majd az új trailer, amit az októberi DC FanDome-on mutatnak be. Kíváncsian várjuk!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu