Megríkatta a színészeket A galaxis őrzői 3 forgatókönyve

Együtt olvasta a A galaxis őrzői Vol. 3 forgatókönyvét Karen Gillan és Pom Klementieffel, a végére mindketten könnyekben törtek ki. Jöhet az Oscar-díjas színészi kihívás!

 

A Galaxis Őrzői 3 megtekintése valószínűleg meglehetősen érzelmes élmény lesz a Marvel-rajongók számára, legalábbis a franchise sztárja, Karen Gillan számára az volt. Miután az előző Őrzők-filmekben Nebulát alakította, Gillan a James Gunn által rendezett Őrzők-sorozat harmadik (és valószínűleg befejező) részében ismét eljátssza a szerepet. A forgatás előreláthatólag novemberben kezdődik.

A főforgatás kezdete előtt Karen Gillan a Yahoo-nak adott interjújában mesélt a forgatókönyv olvasásáról. A színésznő elárulta, hogy a Mantist alakító Pom Klementieffel egy időben olvasta a forgatókönyvet, és láthatóan mindkettőjüknek nehéz volt. Gillan szerint, mire mindketten eljutottak az utolsó oldalig, teljesen elpityeredtek. Ennek ellenére örül, hogy még egy rész erejéig mélyebben elmerülhet a karakterében.

 

 

„Egy szobában olvastuk el együtt, aztán egymásra néztünk, és elöntöttek a könnyek… annyira elérzékenyültünk. Többet tudsz meg a meglévő karakterekről és mélyebb szinten. Nagyon izgatottan várom Nebula felfedezését, a Thanos után”.

Gillan nyilván nem tudta pontosan megmondani, hogy mi volt az a rész a forgatókönyvben, ami miatt könnyeket hullatott, de a rajongóknak talán érdemes lesz egy kis papírzsebkendőt magukkal vinniük, amikor 2023-ban megnézik A galaxis őrzői 3. részét. James Gunn a maga részéről azzal ugratott, hogy legalább egy főszereplő meg fog halni a folytatásban, és a rajongók már aggódnak, hogy melyik karakter(ek) lehet(nek) az(ok). Gunn arról is beszélt, hogy a film egy „érzelmi” élmény lesz.

„A Guardians 3 forgatókönyvét alapvetően már régóta írtuk” – mondta Gunn az EW-nek, és azzal ugratott, hogy ugyanolyan érzelmes volt neki megírni, mint Gillannek felolvasni. „Az évek során apró változtatásokkal játszottam vele, de alapvetően ugyanaz maradt három évvel ezelőtt óta. Tulajdonképpen elég nehéz. Ez egy nehezebb történet, egy érzelmi folyamat, amin végig kell menni”.

 

 

Szerencsére Gunn gondoskodik arról, hogy a rajongók addig is jól szórakozzanak a karakterekkel. A harmadik filmjük megjelenése előtt mindannyian feltűnnek majd a The Guardians of the Galaxy Holiday Special névre keresztelt kanonikus ünnepi különkiadásban. Erről a projektről Gunn így nyilatkozott: „Ez egy nagy durranás lesz. Pár hónapja írtam, és nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. A Guardians 3-mal egy időben fogom forgatni. Szóval ugyanazokat a díszleteket fogjuk használni. Azt hiszem, kiváló ünnepi különkiadás lesz.”

Jelen állás szerint A galaxis őrzői Vol. 3 a tervek szerint 2023. május 5-én kerül a mozikba. A Gunn által írt és rendezett folytatásban Karen Gillan Nebula, Pom Klementieff Nebula, Chris Pratt Star-Lord, Zoe Saldana Gamora, Dave Bautista Drax, a Pusztító és Vin Diesel Groot szerepében látható. A galaxis őrzői ünnepi különkiadás először 2022-ben kerül a Disney+-ra, feltehetően éppen az ünnepi szezonra. A produkció szereplőgárdáját a közelgő Marvel-folytatásban, a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben láthatjuk majd 2022. május 6-án.

Forrás: Yahoo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu