„Külsős” State of Play érkezik a jövő héten

A Sony Interactive Entertainment egy rövidebb State of Play élő adással készül, de ezúttal nem a saját (PlayStation Studios) alkotásai lesznek a terítéken…

 

A Sony (ahogy ezt általában tenni szokta) a PlayStation Blogon közölte, hogy október 27-én, számunkra megint eléggé idétlen időpontban fogja megtartani a következő State of Play adást, ugyanis magyar idő szerint este tizenegy órakor kezdődik. Most a third-party, tehát külsős PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékokkal foglalkozik a húsz perces adás.

A PlayStation Blog szerint új betekintést kapunk a korábban már bejelentett játékokba (és akkor itt tippelünk is párat: Call of Duty: Vanguard, mivel az Activision Blizzard és a Sony évek óta kebelbarátok; Grand Theft Auto V, mivel a Rockstar elhalasztotta a next-gen frissítést tavaszra; Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, mivel a Rockstar újrakiadásaira tuti ráfekszik a Sony… de talán a Square Enixtől például a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, vagy a Final Fantasy XVI is felbukkanhat, esetleg a Forsaken, majd meglátjuk). Lesz pár bemutató is a Sony partnereitől, úgyhogy esetleg lehet egy komolyabb bejelentés is, de talán nem lesz olyan nagy meglepetés ebben az adásban.

A Nintendo Direct példájára elindított State of Playt természetesen több helyen is figyelemmel lehet majd követni. A YouTube-on, illetve a Twitch-en is közvetíteni fogják az adást. A first-party játékokról le lehet mondani, úgyhogy a Gran Turismo 7, a God of War: Ragnarok, a Horizon: Forbidden West, a Marvel’s Spider-Man 2, vagy a Marvel’s Wolverine biztosan nem lesz a közvetítés része, és a PlayStation VR 2-ről (vagy akármi is lesz a következő generációs VR-headsetük neve…) sem fogunk hallani a műsor alatt.

Talán a Sony képes lesz pozitív csalódást okozni nekünk a State of Play során, de olyan nagy pénzt nem mernénk tenni rá. Valószínűleg felejthető lesz az adás.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu