Szeptemberben új State of Play, halasztást kap a Horizon Forbidden West is?

A Sony táborából újabb State of Play pletykák bukkantak fel, és az egyiket az év folyamán már korábban hallottuk…

 

Kezdjük is a Horizon Forbidden Westtel. Erről régebben már írtuk, hogy ez is nagy eséllyel csak jövőre fog megjelenni, és a Sony hivatalos álláspontja (ami szintén megfordult a hírekben) most az, hogy „nem biztos, hogy az idei karácsonyi időszakban meg fog jelenni” Aloy történetének folytatása PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

A VentureBeatnek író Jeff Grubb a Giant Bomb műsorán, a GrubbSnaxen azt mondta a cross-gen Guerrilla Games játékról, hogy a hivatalos bejelentés a halasztásról egy szeptemberi State of Play során történne meg. Viszont itt a Sony elárulná, hogy milyen játékok fognak megjelenni ősszel és télen a PlayStation konzolpárosra. (A halasztást amúgy a Bloombergen Jason Schreier is megemlítette, tehát két forrásból is halljuk ugyanazt… igaz, Schreier szerint a halasztást már le is papírozták.)

A Sony hivatalosan tehát már figyelmeztetett minket a halasztásról, amikor is júniusban Hermen Hulst, a PlayStation Studios főnöke (aki ráadásul korábban épp a Guerrilla Gamesnél töltött be hasonló posztot) azt nyilatkozta, hogy a Horizon Forbidden West szerinte jó úton tart az év végi megjelenés felé, de ebben még nem biztos ő sem, és a Sony keményen dolgozik, hogy ezt mihamarabb meg is tudja erősíteni.

Ez eddig szép és jó, viszont ezzel egy időben elárulta még azt is, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studionál készülő God of War folytatás (ami talán God of War Ragnarok néven fut) is egyike a rengeteg, jövőre áttolt terméknek. (Nem viccelünk: családon belül maradva a Polyphony Digitaltól a Gran Turismo 7–t is 2022-re átrakták, és a God of War folytatásával egyetemben ez is cross-gen címként PlayStation 4-es kiadással is rendelkezni fog.)

Mindez még nem hivatalos, de nem lepődnénk meg, ha Aloy is csak jövőre tér vissza.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu