Menu

Szeptemberben új State of Play, halasztást kap a Horizon Forbidden West is?

A Sony táborából újabb State of Play pletykák bukkantak fel, és az egyiket az év folyamán már korábban hallottuk…

 

Kezdjük is a Horizon Forbidden Westtel. Erről régebben már írtuk, hogy ez is nagy eséllyel csak jövőre fog megjelenni, és a Sony hivatalos álláspontja (ami szintén megfordult a hírekben) most az, hogy „nem biztos, hogy az idei karácsonyi időszakban meg fog jelenni” Aloy történetének folytatása PlayStation 5-re és PlayStation 4-re.

A VentureBeatnek író Jeff Grubb a Giant Bomb műsorán, a GrubbSnaxen azt mondta a cross-gen Guerrilla Games játékról, hogy a hivatalos bejelentés a halasztásról egy szeptemberi State of Play során történne meg. Viszont itt a Sony elárulná, hogy milyen játékok fognak megjelenni ősszel és télen a PlayStation konzolpárosra. (A halasztást amúgy a Bloombergen Jason Schreier is megemlítette, tehát két forrásból is halljuk ugyanazt… igaz, Schreier szerint a halasztást már le is papírozták.)

A Sony hivatalosan tehát már figyelmeztetett minket a halasztásról, amikor is júniusban Hermen Hulst, a PlayStation Studios főnöke (aki ráadásul korábban épp a Guerrilla Gamesnél töltött be hasonló posztot) azt nyilatkozta, hogy a Horizon Forbidden West szerinte jó úton tart az év végi megjelenés felé, de ebben még nem biztos ő sem, és a Sony keményen dolgozik, hogy ezt mihamarabb meg is tudja erősíteni.

Ez eddig szép és jó, viszont ezzel egy időben elárulta még azt is, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studionál készülő God of War folytatás (ami talán God of War Ragnarok néven fut) is egyike a rengeteg, jövőre áttolt terméknek. (Nem viccelünk: családon belül maradva a Polyphony Digitaltól a Gran Turismo 7–t is 2022-re átrakták, és a God of War folytatásával egyetemben ez is cross-gen címként PlayStation 4-es kiadással is rendelkezni fog.)

Mindez még nem hivatalos, de nem lepődnénk meg, ha Aloy is csak jövőre tér vissza.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu