Menu

Új State of Play előadásra készül a Sony

Nemsokára a Sony Interactive Entertainment egy új közvetítéssel jelentkezik, aminek itt is lenne az ideje, hiszen a cég idén is kihagyta az E3-at (holott annak 2021-es kiadása teljesen digitális volt).

 

A Sony a PlayStation Blogon jelentette be, hogy nem csaltak a pletykák: a State of Play következő felvonása tényleg július nyolcadikán érkezik, ámbátor számunkra megint csak szerencsétlen időpontban (mondjuk ebben a hőségben a délutáni sziesztázás esetén este tizenegykor fenn lenni nem szokatlan, és pont ekkor fog kezdődni a State of Play a mi időzónánkban). A közvetítést a szokásokhoz híven YouTube-on, illetve a Twitch-en is nyomon követhetjük.

A Sony Interactive Entertainment szerint a harminc perces State of Play előadás több mint negyedét a PlayStation 5-re időzített exkluzívként érkező Deathloop fogja kitenni. Ezen túl „néhány izgalmas indie és third-party címről” is fogunk újdonságokat hallani. (Így mondjuk a Final Fantasy XVI-ra is tippelhetnénk, hiszen azt egy külsős cég, a Square Enix készíti.)

A Sony jó előre leszögezte, hogy a God of War: Ragnarokról (feltehetőleg ez lesz a 2018-ban megjelent PlayStation 4-exkluzív folytatásának a címe), a Horizon Forbidden Westről, illetve a PlayStation VR 2-ről nem fog beszélni a közvetítés folyamán, viszont a nyár során ezekről további részleteket fog elárulni. (Ebből a listából mintha kimaradt volna a Gran Turismo 7, de mi abban sem reménykedünk.)

Térjünk vissza a pletykákra, amikről beszámoltunk az utóbbi másfél hét során: szóval hivatalos már, hogy a State of Play július 8-án jön. Emiatt pedig esélyes, hogy a Sony tényleg a műsor alatt fogja megerősíteni a cég által véletlenül már kiszivárogtatott hírt, miszerint a remake/remaster-királynak nevezhető Bluepoint Games (akiktől legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Demon’s Soulst láthattuk a hivatalosan megszűnt SIE Japan Studio segítségével…) is a PlayStation Studios részévé válik.

Mivel sokat már nem kell aludni (ebben az időjárásban az nem is könnyű…), rövidesen mindent megtudunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu