Új State of Play előadásra készül a Sony

Nemsokára a Sony Interactive Entertainment egy új közvetítéssel jelentkezik, aminek itt is lenne az ideje, hiszen a cég idén is kihagyta az E3-at (holott annak 2021-es kiadása teljesen digitális volt).

 

A Sony a PlayStation Blogon jelentette be, hogy nem csaltak a pletykák: a State of Play következő felvonása tényleg július nyolcadikán érkezik, ámbátor számunkra megint csak szerencsétlen időpontban (mondjuk ebben a hőségben a délutáni sziesztázás esetén este tizenegykor fenn lenni nem szokatlan, és pont ekkor fog kezdődni a State of Play a mi időzónánkban). A közvetítést a szokásokhoz híven YouTube-on, illetve a Twitch-en is nyomon követhetjük.

A Sony Interactive Entertainment szerint a harminc perces State of Play előadás több mint negyedét a PlayStation 5-re időzített exkluzívként érkező Deathloop fogja kitenni. Ezen túl „néhány izgalmas indie és third-party címről” is fogunk újdonságokat hallani. (Így mondjuk a Final Fantasy XVI-ra is tippelhetnénk, hiszen azt egy külsős cég, a Square Enix készíti.)

A Sony jó előre leszögezte, hogy a God of War: Ragnarokról (feltehetőleg ez lesz a 2018-ban megjelent PlayStation 4-exkluzív folytatásának a címe), a Horizon Forbidden Westről, illetve a PlayStation VR 2-ről nem fog beszélni a közvetítés folyamán, viszont a nyár során ezekről további részleteket fog elárulni. (Ebből a listából mintha kimaradt volna a Gran Turismo 7, de mi abban sem reménykedünk.)

Térjünk vissza a pletykákra, amikről beszámoltunk az utóbbi másfél hét során: szóval hivatalos már, hogy a State of Play július 8-án jön. Emiatt pedig esélyes, hogy a Sony tényleg a műsor alatt fogja megerősíteni a cég által véletlenül már kiszivárogtatott hírt, miszerint a remake/remaster-királynak nevezhető Bluepoint Games (akiktől legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Demon’s Soulst láthattuk a hivatalosan megszűnt SIE Japan Studio segítségével…) is a PlayStation Studios részévé válik.

Mivel sokat már nem kell aludni (ebben az időjárásban az nem is könnyű…), rövidesen mindent megtudunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu