Pierce Brosnan egy bosszúszomjas bérgyilkos lesz a Fast Charlie című akcióthrillerben

MOZI HÍREK – Pierce Brosnan egy profi bérgyilkost fog játszani, aki bosszút akar állni egy kegyetlen maffiafőnökön a Phillip Noyce rendezte filmben.

 

Az egykori James Bond-színész, Pierce Brosnan továbbra sem pihen és sorra kapja az újabb és újabb jelentősebb szerepeket. A DCEU-ban Dr. Fate szerepében a Fekete Ádámban való debütálása előtt Pierce Brosnan megkapta Phillip Noyce (Salt, Clear and Present Danger) rendező Fast Charlie című készülő bérgyilkos thrillerének főszerepét. A Boomtown Media Partners és a Screen Media Ventures bejelentése szerint a projekt gyártása januárban kezdődik.

A Fast Charlie Victor Gischler Gun Monkeys című regényén alapul, amely az USA-ban Edgar-díjat (amelyet Edgar Allan Poe-ról neveztek el https://hu.wikiqube.net/wiki/Edgar_Award) nyert. A Deadline szerint a film Charlie Swift (Pierce Brosnan) története, aki „húsz éve dolgozik öregedő maffiafőnökének, Stannek. Swift ügyesen dolgozik: termékeny bűnöző és hatékony bérgyilkos. Amikor egy rivális főnök Stan és egész csapatának likvidálására tör, Swift kivetélével mindekit ki is nyírnak. Most már egyedül, Charlie semmitől sem riad vissza, hogy megbosszulja a barátját, és senkit sem akar életben hagyni.”

A szereplőgárdából hivatalosan még csak Pierce Brosnant jelentették be. Phillip Noyce rendezésében, a forgatókönyv Richard Wenk (A csodálatos hetes, Az egyenlősítő) munkája. Daniel Grodnik (Bobby) és Mitchell Welch (Chain of Command) a producerek között van. A Fast Charlie executive producerei David Fannon és Seth Needle a Screen Media-tól, valamint Mark Damon és Tamara Birkemoe a Foresight Unlimited-től. David Nagelberg lesz a producer.

„Nagyon örülünk, hogy a Fast Charlie-ban részt vevő hatalmas tehetséggel dolgozhatunk együtt” – mondta Fannon, a Screen Media elnöke egy nyilatkozatban. „Pierce Brosnan, Phillip Noyce és Richard Wenk az elmúlt évtizedek legjövedelmezőbb, akciódús filmjeit szállították. Biztosak vagyunk benne, hogy a közönség világszerte kíváncsi lesz erre az izgalmas fimre és történetre.”

Mark Damon executive producer hozzátette: „Az első film, amelyet nemzetközi szinten eladtam, az első film volt, amelyet Dan Grodnik készített. Most, negyven évvel és 50 filmmel később, nagyszerű dolog újra összeállni Dannel egy ilyen mesés projekten. A Richard Wenk forgatókönyve egyszerre szórakoztató és izgalmas – egy “gyilkos” forgatókönyv -, amelyből “gyilkos” film lesz egy különösen szimpatikus gyilkosról”.”

Egy „különösen szimpatikus gyilkos” köré filmet fejleszteni kihívásnak tűnik a filmkészítők számára, de a megfelelő emberrel a szerepben minden bizonnyal lehetséges. Láthattuk, hogy tökéletesen és nagy sikerrel csinálták a John Wick-sorozatban, amelyben Keanu Reeves szintén egy erőszakos egykori bérgyilkost alakít, akivel a rajongók nem tudnak betelni. Három sikerfilm után már a negyedik John Wick-film is készül. Nem lesz könnyű elérni ugyanezt a sikert, de egy olyan karizmatikus embernek, mint Pierce Brosnan, ilyet szerepet adni ültetni mindenképpen jó ötletnek tűnik.

Pierce Brosnant a hamarosan megjelenő Fekete Ádám című szuperhősfilmben is láthatjuk majd. A szuperhőst, Dr. Fate-et fogja alakítani Dwayne „The Rock” Johnson mellett, aki a címszereplő szuperhőst játssza. A rendező Jaume Collet-Serra, az ensemble szereplőgárdában pedig Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell és Marwan Kenzari is feltűnik. A film teaserét nemrég mutatták be a DC FanDome-on, és a tervek szerint 2022. július 29-én kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu