Az Xbox Series nem kap új Xbox és Xbox 360 visszafelé kompatibilis játékokat

Microsoft megerősítette, hogy ez lesz az utolsó adag visszafelé kompatibilis Xbox játék

 

 

Az Xbox 20. évfordulóját ünneplő esemény arra szolgált, hogy visszatekintsünk egy olyan konzol történetére, amely egy előtte és egy utána az iparágban, és hogy a Microsoft hagyjon nekünk néhány meglepetést. A legnagyobb kétségtelenül az a bejelentés volt, hogy a Halo Infinite multiplayere mostantól ingyenesen elérhető, de volt egy másik, ami még mindig fontos, bár kevesebb zajt csapott.

Arról beszélünk, hogy megerősítették, hogy több mint 70 új, visszafelé kompatibilis játék érkezik az ökoszisztémába. Az eredeti Xbox és Xbox 360 címek jó maroknyi darabja lesz játszható a jelenlegi konzolokon. A Microsoft azonban megerősítette, hogy ez a lista az utolsó adag, amelyik különböző korlátozások miatt megkapja a visszafelé kompatibilitást.

Ez a több mint 70 visszafelé kompatibilis címet tartalmazó végleges és végleges kiadás csak a közösség szenvedélyének és visszajelzéseinek köszönhetően vált lehetővé,” – áll a hivatalos weboldalon. „Míg továbbra is a videojátékok, mint művészet megőrzésére és fejlesztésére összpontosítunk, a licenszelési, jogi és technikai korlátok miatt elértük a lehetőségeink határát, hogy új játékokat hozzunk a múltból a katalógusba.”

Fontos megjegyezni, hogy a programban szereplő videojátékok a jól ismert FPS Boost technológián kívül, amelyet bizonyos címeknél alkalmaznak, teljesítmény- és képminőség-javításokat is tartalmaznak. Ez egy remek alkalom arra, hogy visszatekintsünk Xbox-os utazásunkra.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu