Meghalt Mr Goxx, a kriptovaluta-kereskedő hörcsög

Kedden meghalt Mr Goxx, a kriptovaluta-kereskedő hörcsög, aki azzal vált az internet kedvenc szőrmókjává, mert élő streamben ólálkodott a kriptotőzsdén, sokszor nagyobb sikereket elérve, mint a környezetében lévő személyek.

 

 

A szomorú hírt az üzlethörcsög Twitter-fiókján közölt tulajdonosa, a mintegy 18 ezer fős követőtábor előtt. A hír megjelenése óta világszerte több százan tisztelegtek a hörcsög előtt, a kriptoközösséghez való hozzájárulása miatt. „Teljesen el vagyunk ragadtatva attól a megszámlálhatatlan és megható részvétnyilvánítástól, amelyet a csatornákon keresztül kaptunk. Amit személyesen tanultunk ebből a projektből, az messze túlmutat a kriptovaluta-kereskedésen” – írja a Forbes.

A hihetetlen érzékkel megáldott hörcsög „pénzügyi karrierje” akkor kezdődött, amikor két németországi srác be akarta bizonyítani a digitális valutaipar sikerének véletlenszerűségét. És ekkor került a képbe Mr. Goxx, egyikük házi kedvence, aki később úgy hozott döntéseket a kriptopiacon, hogy a „szándékkeréken” futva kiválasztotta, melyik kriptovalutát szeretné megvásárolni vagy épp eladni. A hörcsög „irodája” valódi ketrecében volt megtalálható, hozzáerősítve egy számítógéphez. Az üzletelését több ezren nézték a Twitch élő közvetítésében.

Mr Goxx pénzügyi karrierjét 2021. június 12-én kezdte, utolsó napja pedig november 22-én volt. Fél év alatt 19,7%-kal nőtt a portfóliója, és mintegy 98 eurós nyereséget ért el. A Protos kriptokereskedelemmel foglalkozó híroldal szerint a hörcsög legutóbbi pénzügyi eredményei jobbak voltak, mint Warren Buffet cége, a Berkshire Hathaway.

Forrás: BBC

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu