Jada Pinkett Smith megosztja az öt órán át tartó smink átalakulását

A Mátrix Feltámadások visszahozta Jada Pinkett Smith-t Niobe szerepében

 

 

 

A múlt héten megjelent Mátrix Feltámadások című filmben visszatérnek az eredeti Mátrix sztárjai, Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Anne Moss (Trinity). Azonban nem ők az egyetlen visszatérő színészek a franchise-ból. Jada Pinkett Smith a Mátrix újratöltve és a Mátrix forradalmak című filmekben játszotta Niobe-t, és a Mátrix Feltámadásokban is visszatért, de a negyedik filmben egészen másképp jelenik meg. Pinkett Smith 60 éves volt a Mátrix Feltámadásokban, és az Instagramon osztotta meg az ötórás átalakulás pillanatait.

Priyanka Chopra Jones, a Mátrix újonca a The View-nak adott interjújában elárulta, hogy Jada Pinkett Smith segített neki enyhíteni a világjárványtól való félelmeit, amikor a filmet forgatták.

„Ez volt az első dolog, amit a lezárások után forgattam, és ez Berlinben történt. Los Angelesből repültem Berlinbe, és miután hat hónapig nem jártam sehol, félelmetes volt. És a munkánkból adódóan mi vagyunk az egyetlenek a forgatáson, akiknek le kell vennünk a maszkot. Én asztmás vagyok, a férjem [Nick Jonas] 1-es típusú cukorbeteg, egyszerűen félelmetes volt. Emlékszem, hogy sírtam, és Jada is ott volt velem a repülőn. Ő volt az igazi vezető. Fogta a kezemet, és azt mondta: „Együtt fogjuk ezt végigcsinálni. Ő egy főnök, imádom őt.”

A Mátrix Feltámadások vegyes kritikákat kapott. A ComicBook.com 5-ből 4 pontot adott a filmnek, és „méltó folytatásnak nevezte, amelyet a nosztalgia és a romantika táplál”. A fent említett sztárok mellett a Mátrix Feltámadások című filmben a franchise újoncai Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Christina Ricci, Ellen Hollman és Lambert Wilson is feltűnik. Lana Wachowski visszatér a Mátrix Feltámadások rendezőjeként a David Mitchell-lel és Aleksander Hemonnal közösen írt forgatókönyv alapján. A filmről szóló kritikánkat itt olvashatod.

A Mátrix feltámadásai már látható a mozikban és streamingben az HBO Maxon.

Forrás: lanetaneta

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu