A God of War: Ragnarok megkapta a korhatár-besorolást

God of War: Ragnarok – Kratos közel áll ahhoz, hogy elszabadítsa haragját: bár a Santa Monica-i játéknak még nincs végleges megjelenési dátuma, de Szaúd-Arábiában már szerepel a listán.

 

Kratos egyre közelebb és közelebb kerül, és bármennyire is nyomaszt minket, a God of War: Ragnarok lezárja a saga északi ciklusát . A közösség alig várja, hogy megtudja a cím végleges megjelenési dátumát, de egyre több rajongói elmélet került fel az internetre. Ehhez jött még egy újabb újdonság Kratos kalandjával kapcsolatban: a játék bekerült a szaúd-arábiai korhatár-besorolási rendszerbe , ami azt jelzi, hogy a játék a fejlesztés végső szakaszába ért.

Ahogyan arra számítottunk, a God of War: Ragnarok az európai rendszerben a PEGI +18-nak megfelelő, az amerikai ESRB-ben pedig az M-nek megfelelő besorolást kapt. Mint már említettük, ezt a gyakorlatot általában akkor végzik, amikor a stúdió úgy ítéli meg, hogy a játék a fejlesztés végső szakaszába lépett, így lehetséges, hogy Santa Monica már befejezte Kratos kalandjának csiszolását a hibák kijavításával és a verziók optimalizálásával PS4-re és PS5-re egyaránt. Emiatt pedig a gamer közösség elkezdte a találgatást a hozzávetőleges megjelenési dátummal kapcsolatban, mivel a korhatár-besorolási rendszerrel való regisztráció arra emlékeztet, hogy a bejelentés közeleghet.

Hozzá kell még tenni, hogy a 2022-es év PlayStation játékokkal megrakottan kezdődik, hiszen a Horizon Forbidden West február 18.-án jelenik meg, a Gran Turismo 7 március 4.-én, a GhostWire: Tokyo pedig valamikor tavasszal. Ezért a Sony talán a God of War: Ragnarokot az év második vagy harmadik negyedéve felé akarja tolni, magyarán nincs kizárva egy nyári megjelenés sem.

Ez egybeeshet a God of War: Ragnarok megjelenésével kapcsolatos legújabb elméletekkel, mivel a PlayStation adatbázisában a pénzügyi év harmadik negyedévének vége felé szerepel, ami nem jelenti azt, hogy végleges dátumot adtak volna meg. Néhány gamer már biztos arról álmodozik, hogy 2022 nyarán bejárja a skandináv pusztaságokat, de az ilyen hírek megünnepléséhez meg kell várnunk a Sony megerősítését.

Forrás: Joe Miller

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu