Az HBO-ra érkező The Last Of Us-ban Riley is szerepel majd, és már meg is van a színésznő is

A nagyon fiatal színésznő, Storm Reid lesz a felelős azért, hogy Rileyt életre keltse a The Last of Us sorozatban

Újabb színésznőt igazoltak az HBO-n futó The Last of Us sorozat szereplőgárdájába. Ellie közeli barátnője, Riley, akit a Left Behind DLC-ben láthattunk, a sorozatban Storm Reid lesz a színésznő, aki a 2018-as A Ráncok az időben című filmben és nemrég az Eufória című sorozatban nyújtott szerepeiről híres – erősítette meg a Deadline.

Annak ellenére, hogy Riley nem játszik jelentős szerepet a The Last of Us fő történetében, továbbra is kulcsfontosságú szereplője marad Ellie múltjának. Egy olyan világba született, amelyet szörnyek és egymást gyilkoló kis emberi populáció sújt, Ellie-nek sosem volt esélye normális gyerekkorban élni, de a barátjában, Riley-ban talált menedéknek köszönhetően megtanulta, hogy nem kell minden rossznak lennie az életben.

Egyértelmű, hogy sok interakciót láthatunk majd Storm Reid és Bella Ramsey, az Ellie-t alakító színésznő között a sorozatban. Annak ellenére, hogy a sorozatot erősen inspirálta a Naughty Dog videojátéka, a történetben lesz némi különbség, így ha a 2013-as játékban Riley nem is játszott nagy szerepet, a tévében ez megváltozhat.

 

 

Riley története azelőtt játszódik, hogy Pedro Pascal karaktere, Joel belépne a cselekménybe, és Ellie az egyetlen kapcsolat a két karakter között. Hasonlóképpen Ellie barátja sem találkozott még Tess-szel, akiről már tudjuk, hogy szerepelni fog a sorozatban, vagy Tommyval, akit szintén megerősítettek korábban.

Neil Druckmann, a franchise alkotója rendezőként dolgozott a sorozat egyes epizódjain, de a közreműködése néhány hónapja véget ért, mivel szabadságot vett ki a forgatásoktól, és visszatért a Naughty Dognál betöltött rendes munkájához. A sorozat előtt a The Last of Usból film is készült volna, de az ötletet elvetették, mert maga Druckmann szerint túlságosan az akcióra koncentrált, és ez nem illett a videojátékhoz.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu