The Bridge Curse: Road to Salvation: filmből játékba ugrik a horror [VIDEO]

A Softstar Entertainment egy 2020-as filmet vesz alapul a belső nézetes The Bridge Curse: Road to Salvation horrorjátékkal.

 

A The Bridge Curse: Road to Salvation a The Bridge Curse-ön alapul, és nemsokára ki is próbálhatjuk, ha kellően erős PC-nk van, ugyanis a Softstar jelenleg csak a Steammel számol és semmi mással. Az itt olvasható jellemzés szerint lopakodáson alapul a játékmenet, és így lesz atmoszférikus, belső nézetes horror a stílusa. Tajvanból tíz főiskolai horrortörténetet ismerhetünk, de a The Bridge Curse az, amit a legjobban ismerhetünk. Ez a Tunghu egyetemen bekövetkezett természetfeletti eseményen alapul.

A játékosok az immerziónak köszönhetően a kampuszon (azaz az egyetem területén) fognak tartózkodni, és így közvetlen közelről élhetik át a horrort, ami amúgy tabu a Tunghu egyetemen a régmúltból. Egy női szellem a kampusz hídján évtizedeken át ott élt. Hat hallgató pedig kíváncsi volt a városi legendára, és bár ne tették volna: belefutottak a rémbe, és itt jön a kötelező kérdés, hogy ki lesz az, aki túléli, és hogyan lehet helyre tenni az átkot (főleg az utóbbira nem tudjuk a választ).

Meg kell vizsgálnunk a környezetünket, majd ki kell találni a legjobb utat az evakuációra. A felfedezést azelőtt kell megejtenünk, mielőtt a női szellem végezne velünk. A lopakodási képességünket tökéletesítenünk kell, hiszen a sötétben így tudunk csak életben maradni. Hinni kell magunkban, majd az információs morzsákat össze kell rakosgatni, mert így megtörhetjük az átkot, majd megismerhetjük az igazi háttértörténetet.

Szóval a lopakodás lesz a főszerepben, de az átok megtöréséhez a tárgyakat és az részleteket össze kell gyűjtenünk, így pedig megismerhetjük a háttérsztorit is, ami talán teljesen más lesz, mint amire először gondolnánk. A The Bridge Curse: Road to Salvation valamikor az év folyamán fog megjelenni PC-re, de nem véletlenül említettük a kipróbálhatóságot: februárban jön a Steam Next Fest, és ekkor kap egy demót.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu