Horizon Forbidden West elérte a gold státuszt és készen áll a február 18-i megjelenésre

A Guerrilla Games megerősítette, hogy a Horizon Forbidden West fejlesztése befejeződött

 

 

 

Már most tudjuk, hogy 2022 egy hatalmas év lesz a videojátékok terén, de ez az érzés egyre csak visszatér, ahogy egyre többet és többet tudunk meg róluk. Sokak számára a Horizon: Forbidden West a február gyöngyszeme az Aloy franchise-ban megvalósított újdonságok és fejlesztések miatt, most pedig a Guerrilla még jobban felcsigázott minket egy új információval: a játék már aranylemez.

A fejlesztő ezt a hírt egy üzenettel és néhány rövid gameplay-jel ünnepli, amelyekkel megnézhetjük mindazt, amit a Horizon: Forbidden West elér PS4 Pro-n. A kaland különböző pontjait bemutató előzetesekben láthatunk néhány gépcsatát és egy nyugodtabb pillanatot, amikor Aloy belép Utaru falujába.

 

 

A Guerrilla minden bizonnyal tudja, hogyan kell feldobni a hangulatunkat a hét közepén, hiszen a stúdió igazgatója, Angie Smets által írt nyilatkozat emlékeztet minket arra, hogy az új PS4-es és PS5-ös cím hamarosan érkezik: „Ez azt jelenti, hogy készen állunk a játék nyomtatásának és terjesztésének megkezdésére, hogy kevesebb mint egy hónapon belül megtapasztalhassátok Aloy utazását a Tiltott Nyugaton„. A stúdió emellett hálás a csapat erőfeszítéseiért és a közösség folyamatos támogatásáért is.

Az pedig csak természetes, hogy a játékosok kezdenek izgatottan várni a Horizon: Forbidden West közelgő érkezésére miatt, hiszen a február 18-i megjelenés látványos élményt ígér. Nemrég Aloy új képességeit láthattuk játékmenetben, és azt is megtudtuk, hogy a játék térképe valamivel nagyobb lesz, mint a Zero Dawné. Mindezeken túl a Guerrilla külön hangsúlyt fektetett a történetre is, hiszen nagyon erős következményekkel járó morális döntésekre számíthatunk.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu