Destiny film várható? A Bungie felvette a League of Legends animációs rövidfilmek rendezőjét

A PlayStation tulajdonában lévő új stúdió a tévében, a moziban vagy az regényekben adaptálja majd a sorozatot.

 

Alig több mint egy hónap telt el 2022-ből, és máris igazi bombahíreket kaptunk a videojáték-iparból. A legjelentősebb a PlayStation számára a Sony által a Bungie megvásárlása, egy körülbelül 3,6 milliárd dolláros üzlet. Ők az olyan sagák alkotói, mint a Halo és a Destiny, és ez utóbbiról hamarosan híreket kaphatunk.

A múlt héten a vállalat által bemutatott (a pénzügyi év harmadik negyedévének megfelelő) eredményjelentés eredményeként megtudtuk, hogy a stúdió tervei között szerepel a Destiny más médiumokra való kiterjesztésének szándéka, ami azt jelenti, hogy az IP-t a televízió, a mozi, vagy az irodalom médiumában is üdvözölhetjük a jövőben. Ezt a transzmediális projektet erősítette Derick Tsai felvétele, aki korábban a League of Legends animációs rövidfilmek igazgatójaként dolgozott.

Az új munkakörét Tsai LinkedIn-profilján keresztül tudjuk megerősíteni , amely részletezi korábbi munkáját a Riot Gamesnél és új foglalkozását a Bungie-nál: 2022 januárjától a Destiny transzmediális univerzumának igazgatója. Kifejezetten filmről, televízióról, animációról és könyvekről beszél, amit maga a Sony is hajlandó támogatni. A japán cég pénzügyi igazgatója, Hiroki Totori biztosította, hogy a Sony Pictures vagy a Sony Music égisze alatt a Bungie-nak több lehetősége lehet a kitűzött célok elérésében.

Hamarosan kapunk tehát egy Destiny filmet? Akárhogy is legyen, az igazság az, hogy a Bungie felvásárlása a Sony által csak egy újabb, amit az elmúlt hetekben tapasztalhattunk az iparágban. A Take-Two január elején fuzionált a Zingával, de alig pár nappal később jött az atombomba: A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot, ami a videojátékok történetének legnagyobb műveletévé vált.

Forrás: Metro

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu