Daredevil-hírek: Charlie Cox még tíz évig is játszhatja a szerepet, de az eredeti sorozat eltűnik a Netflixről [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Daredevil sztárja, Charlie Cox teljes mértékben számít arra, hogy a jövőben is részt vesz az MCU-ban; ugyanakkor az eredeti Netflix-féle Marvel-sorozatokat már csak egy hónapig élvezhetjük a streaming-szolgáltatón…

 

 

Charlie Cox diadalmasan tért vissza Matt Murdock, azaz Daredevil szerepében a Pókember: Nincs hazaút című, izgalmas cameókkal zsúfolásig teli filmben. Habár nem láthattuk szuperhős-gúnyában és csak rövid szerepet kapott, Cox nemrég a HeyUGuysnak beszélt a Daredevilként való jövőjéről, és elárulta, hogy a jövőben várhatóan sokat találkozunk még vele az MCU-ban.

„Azt hiszem, ezen a ponton azt várom, hogy valamilyen formában részt vegyek benne.”

„Egyébként ez egy kicsit furcsa, egyjelenetes feltűnés lenne. Nem tudok sokat, sőt, de amit tudok, azt nagyon izgatottan várom… van rá esély, hogy erről szól majd az életem következő tíz éve.”

A Netflixen még 2015-ben debütált Daredevil szerepében, és a rajongók remélték, hogy Charlie Coxot visszahozzák a harcba, miután az elismert sorozatot törölték. Szerencsére mindannyiunk kívánsága teljesült, hiszen a Cox által alakított Matt Murdocknak Tom Holland Peter Parkerét kellett megvédenie a rekordokat döntögető Pókember: Nincs hazaút című film elején.

Ahogy Cox nagyon helyesen megjegyzi, rendkívül szokatlan lenne, ha a színészt csak erre a kis cameóra hoznák vissza. Így a színész joggal várja, hogy többre is visszahívják. Bár elárulta, hogy „tud egy keveset”, ami erősen utal arra, hogy a Daredevil visszatér (sokan a Disney+ sorozatának Echo című részét tartják a legvalószínűbbnek), Cox nem mondott túl sokat az MCU-s jövőjével kapcsolatban. Ugyanakkor az, hogy ki meri jelenteni: akár egy évtizedig is eltart a Marvelhez kapcsolódó karrierje, azt jelzi, hogy komoly projektek lehetnek kilátásban számára.

 

A Daredevil és minden más Marvel-sorozat elhagyja a Netflixet jövő hónapban

 

Némi üröm az örömben, hogy úgy tűnik, a Daredevil és a másik öt sorozat – Jessica Jones, Luke Cage, Vasököl (Iron Fist), The Defenders és A Megtorló (The Punisher) – hamarosan eltűnnek a Netflixről, ugyanis feliratokkal jelzik, hogy március 1-jén elhagyják a szolgáltatást.

Sajnos még mindig nincs bejelentés arra vonatkozóan, hogy hova kerülnek át. Azonban valószínűleg vagy a Disney+ vagy a Hulu lesz az, mivel ezek a karakterek a Marvelhez tartoznak.

A Hulu a legesélyesebb arra, hogy megkapja a sorozatokat, mivel a Disney a felnőtteknek szóló műsorokat erre a szolgáltatásra helyezi.

Például az összes PG-13-as X-Men film elérhető a Disney+-on. Az R-besorolású filmek (Logan, Deadpool, Deadpool 2) azonban a Hulun streamelhetőek.

A Netflix Marvel-univerzuma 2015-ben a Daredevil első évadával indult. Ez vezette fel a Jessica Jones, a Luke Cage, a Vasököl és a The Defenders négy karakterének összefogását. Jon Bernthal Frank Castle/The Punisher szerepében tűnt fel a Daredevil 2. évadában, és végül saját Megtorló-spinoff sorozatot kapott. Bár ezek a sorozatok többnyire kritikai sikert arattak, végül mindegyiket törölte a Netflix.

Ugyan technikailag a Marvel Cinematic Universe részei, soha nem keveredtek a fő történetszálba, és nem léptek kapcsolatba a központi karakterekkel. Vannak itt-ott apró „easter eggek”, de ezek a sorozatok nagyon különállónak érződnek. A Netflix show-k is sokkal inkább a felnőtteknek szóló kategóriába tartoznak, mint a Disney-hez köthető fő filmek bármelyike, ezért is valószínűbb, hogy a Hulun kötnek majd ki.

Forrás: YouTube, Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu